Με περίπατο στον τελικό του «Under 19» η Πορτογαλία, 5-0 τη Νορβηγία

Η Πορτογαλία επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του φαβορί απέναντι στη Νορβηγία (5-0) και πέρασε εύκολα στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ''Under 19'' που διεξάγεται στη Μάλτα.

Η πρωταθλήτρια του 2018 πήρε νωρίς το προβάδισμα ανοίγοντας το σκορ με τον Γκουστάβο Σα μόλις στο 4ο λεπτό (1-0). Οι Ίβηρες απλοποίησαν την κατάσταση λίγο αργότερα και βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Ούγκο Φέλιξ να σκοράρει με πέναλτι για τρίτη φορά στο τουρνουά (2-0, 17ο λεπτό). Το σκορ του ημιχρόνου διαμορφώθηκε από τον Ροντρίγκο Ριμπέϊρο (3-0, 31ο λεπτό) με τους Πορτογάλους να βάζουν γερά θεμέλια πρόκρισης από το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πορτογαλία μέσα σε τρία λεπτά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Έφτασε στην επίτευξη τέταρτου γκολ με τον Ροντρίγκο Ριμπέϊρο να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα (4-0, 66ο λεπτό) και λίγο μετά ο Κάρλος Μπόρχες έβαλε το παρθενικό γκολ στην διοργάνωση (5-0, 69ο λεπτό).

Η Πορτογαλία περιμένει αντίπαλο στον τελικό που θα προκύψει από το νικητή της αναμέτρησης που διεξάγεται απόψε (22.00) ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία.

Πορτογαλία (Γιοακίμ Μιλέϊρο): Γκ. Ριμπέϊρο, Εστέβες (46′ Φερνάντες), Α. Ριμπέϊρο, Μπρας, Μάρκες – Ζούστο, Νούνο Φέλιξ (46′ Ντα Ρότσα), Γκουστάβο Σα (58′ Ζοάο Γκονσάλβες) – Ούγκο Φέλιξ, Ρ. Ριμπέϊρο, Μπόρχες (76′ Φαλέ)

Νορβηγία (Λούις Πιμέντα): Ρι (86′ Ενγκ), Σόλχαϊμ (46′ Σίβερτσεν), Χόπλαντ, Χάραμ, Εγκέλι – Μπράουντε (50′ Μπρούσετ)- (86′ Μουρουγκεσαπιλάϊ), Ρόουλντσεϊ, Έντεγκαρντ (63′ Αας) – Φάρας, Φλάτακερ, Μπάσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.