Λίχτενσταϊν – Σλοβακία 0-1: Πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να πιεστεί (highlights)

Η Σλοβακία πήρε τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας απέναντι στο Λίχτενσταϊν, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, όμως η ομάδα του Καλτσόνα, κρατάει τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική του Μάρεκ Χάμσικ!

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στον Ράινπαρκ του Βαντούζ, με ένα στόχο. Τη νίκη που θα τους διατηρούσε ψηλά στην βαθμολογία του 10ου ομίλου, κοντά στην Πορτογαλία. Η ήττα για το Λίτχενσταϊν, ήταν η 17η διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις ισοφαρίζοντας την μεγαλύτερη περίοδο χωρίς νίκη.

Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα, μπήκε αποφασισμένη να πάρει αυτό που ήθελε και από την αρχή, είχε τον έλεγχο της μπάλας, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες.

Ο Κόντραντ Φούνφστουκ μόλις στο δεύτερο του ματς στον πάγκο των γηπεδούχων, ήξερε πως το έργο του κόντρα στην Σλοβακία κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν, όμως ήθελε να δει βελτίωση και θετικό αποτέλεσμα. Παράταξε την ομάδα του με 3-5-2 που περισσότερο ήταν 5-4-1 και το Λίχτενσταϊν, έπαιξε καλά στην άμυνα, ναι μεν δέχτηκε αρκετές φάσεις, αλλά φάνηκε πως είχε μια στρατηγική.

Η Σλοβακία έχανε τις ευκαιρίες όμως οι γηπεδούχοι αντίθετα στην ροή του ματς, λίγο έλειψε να προηγηθούν! Ο Γκέπελ μετά από σέντρα έκανε το πλασέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Ντουμπράφκα να αλλάζει όσο χρειάζονταν την πορεία σε αυτή και να μην καταλήξει στα δίχτυα του. Οι παίκτες του Ιταλού κόουτς, πίεζαν και στο 11ο κόρνερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφτασαν στο γκολ με τον κεντρικό αμυντικό, τον Βέβρο να σκοράρει με κεφαλιά.

Είχε τον έλεγχο δεν απειλήθηκε η Σλοβακία

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το πρώτο όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες. Το Λίχτενσταϊν θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο 75, όμως στο σουτ του Σαλάνοβιτς, ο Ντουμπράφκα έκανε εντυπωσιακή επέμβαση για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ!

Λίχτενσταϊν: Μπούχελ, Χόφερ, Τράμπερ, Μπεκ, Γκέπελ, Σέλε(90΄Χάσλερ), Λούχινγκερ(77΄Χάας), Φ. Βόλφινγκερ(63΄Μάιερ) Σ. Βόλφινγκερ (63΄Γκράμπερ)Σαγκλάμ(77΄Γκάσνερ) Σαλάνοβιτς

Σλοβακία: Ντουμπράφκα, Πέκαρικ, Βάβρο(90΄ Γκιομπέρ), Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Λομπότκα(89΄Χροσόφσκι), Χάμσικ(78΄ Μπέρο) Σουσλόφ, Πολιέβκα(78΄Στρέλεκ), Μακ(62΄Ντουρίς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.