1ος ΟΜΙΛΟΣ : Τα δοκάρια σταμάτησαν την Κύπρο, δεύτερη η Γεωργία (hls)

Η Γεωργία νίκησε 2-1 στην Κύπρο και πέρασε στην δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου. Άτυχοι οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια είχαν δύο δοκάρια με το σκορ στο 1-1.

Πολλά αμυντικά λάθη από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο που έφεραν και σημαντικές ευκαιρίες αλλά τόσο ο Μαμαρντασβίλι όσο και ο Μολ άντεξαν και κράτησαν το μηδέν.

Στο 31ο λεπτό όμως ο Μικαουτάτζε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκόγκιτς και σκόραρε σε τετ-α-τετ για να απαντήσει η Κύπρος με πέναλτι του Πίττα (39′) μετά από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Λοχοσβίλι στον Αντωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύπρος ήταν άτυχη. Είχε δύο δοκάρια με τους Πίττα (56′) και Λαΐφη (75′) ενώ ο Μαμαρντασβίλι σταμάτησε εντυπωσιακά σουτ του Χαραλάμπους (75′).

Οι Γεωργιανοί την τιμώρησαν για τις χαμένες ευκαιρίες σκοράροντας μετά από πεντάλεπτη αφόρητη πίεση και σκόρερ τον Νταβιτασβίλι (84′).

Με την νίκη της η Γεωργία ανέβηκε στην δεύτερη θέση του πρωτου ομίλου. Δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες για την Κύπρο αλλά με βελτιωμένη εικόνα σε αυτον τον αγώνα.

Κύπρος : Μολ – Καρώ (63′ Αντωνιάδης), Γκόγκιτς, Λαΐφης – Αντωνίου, Κάστανος, Κούσουλος, Χαραλάμπους (78′ Σατσάς), Κορέια – Τζιωνής (60′ Λοΐζου), Πίττας (78′ Χριστοφή)

Γεωργία : Μαμαρντασβίλι – Κακαμπάτζε, Κασία, Λοχοσβίλι (87′ Ντβάλι) – Γκοχολεϊσβίλι (74′ Λομπιανίτζε), Τσακβετάτζε (74′ Νταβιτασβίλι), Κβεκβεσκίρι (74′ Ζίβζιβάτζε), Κιτεϊσβίλι, Αζάροβ – Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (87′ Γκαγκνίτζε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.