Μασούρας: Το γκολ μετά τον γάμο και το ιδανικό κλείσιμο στη σεζόν (vids)

Το καλύτερο το… κρατούσε για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Τις καλύτερες στιγμές του στη σεζόν 2022-23 διανύει ο Γιώργος Μασούρας, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο 29χρονος άσος παντρεύτηκε πριν από μερικές μέρες της «εκλεκτή» της καρδιάς του και όπως δήλωσε στον Αποστόλη Λάμπο μετά το 2-1 της Ελλάδος επί της Ιρλανδίας που ήρθε με δικό του νικηφόρο γκολ, ήταν κάτι που του έδωσε διπλή χαρά.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είχε μια… περίεργη σεζόν, στην οποία δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που έχει συνηθίσει ο ίδιος και ο κόσμος. Σε συλλογικό επίπεδο μέτρησε μόλις πέντε γκολ σε 46 ματς, στην ίσως και χειρότερη περίοδο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι κάτι το διαφορετικό και το απέδειξε για άλλη μια φορά. Μέσα στο 2023 έχει πετύχει (για την ώρα) τέσσερα τέρματα, με τα μισά εξ αυτών να έρχονται με τη γαλανόλευκη φανέλα. Ο Μασούρας μετράει δύο σε ισάριθμες συμμετοχές στα προκριματικά του EURO 2024, καθώς πέρα από το χτεσινό απέναντι στην Ιρλανδία είχε σκοράρει και κόντρα στο Γιβραλτάρ, στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου.

Τα γκολ του με την Εθνική κόντρα σε Γιβραλτάρ και Ιρλανδία:

Κάτι το οποίο αποδεικνύει ξανά το πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία σε κάθε αθλητή, μιας και ήταν φανερό πως φέτος είχε επηρεαστεί από πολλά και «έβγαινε» στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αντίθετα, ο Γκουστάβο Πογέτ τον (εμπιστεύτηκε μέσα στη σεζόν και συνεχίζει να) τον εμπιστεύεται απόλυτα και εκείνος τον δικαιώνει.

Και το μόνο που μένει για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν είναι να σκοράρει το γκολ-νίκης με τη Γαλλία τη Δευτέρα (19/06, 21:45 Novasports)…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.