Πογέτ: “Πίστη στους παίκτες”

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για το φιλικό απέναντι στην Ουγγαρία εκφράζοντας την πίστη τους στους παίκτες του και τη διάθεσή τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογέτ:

Για το τί περιμένει να δει από τους παίκτες του: “Είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Πρώτον είναι ένα φιλικό που όταν το το κανονίσαμε θέλαμε να έρθουμε με όλους τους παίκτες μας και να δούμε σε τί επίπεδο είμαστε. Τώρα είναι κάτι αντίστοιχο ωστόσο θα δούμε κάποιους άλλους παίκτες διαφορετικούς για να δούμε ποιους θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα παιχνίδια του Μαρτίου και του Ιουνίου.

Έχουμε πίστη στους παίκτες. Στα μηνύματα που θέλουμε να τους περάσουμε. Βασιζόμαστε στην επιθυμία τους να παίξουν για την Εθνική ομάδα. Θέλω να δω την απόδοση που πάντα περιμένω. Εϊναι ευκαιρία σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα υπέροχο γήπεδο, να το απολαύσουν. Είναι και μια ευκαιρία διότι είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να το ευχαριστηθούν.”

Για τον Ντζούντζακ: “Θέλω να πω ότι δε θα μπορούσα να παίξω τόσα παιχνίδια όσα ο Ντζούντζακ. Έδωσε τα πάντα για τη χώρα του. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό πρότυπο για τους νέους παίκτες δεδομένου του τί έχει πετύχει με το εθνόσημο στο στήθος.”

Για την Ουγγαρία: “Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα. Θυμάμαι την Ουγγαρία του 1978, με τον Πούσκας, ήταν μια σπουδαία και διάσημη ομάδα. Δεν καταλαβαίνω πως η Ουγγαρία δεν είναι στο Μουντιάλ έχοντας παρακολουθήσει το Nations League. Είναι ίσως το timing, και οι συγκυρίες στον όμιλο. Όμως τώρα μπορούν αν αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε μεγάλη δύναμη”.

Για την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ: “Η Ουρουγουάη αν έχει καλή άμυνα και είναι δυνατή θα μπορούσε να είναι η έκπληξη του Μουντιάλ. Αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την άμυνα. Διότι έχουμε παίκτες εκεί που δεν αγωνίζονται συχνά. Από τη μέση και μπροστά είμαστε εντυπωσιακή. Ας δούμε να είμαστε υγιείς και να προχωρήσουμε από τον όμιλο και όλα μπορούν να γίνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.