Εθνική Ελπίδων: Επέστρεψαν οι “αρνητικοί” από την Κύπρο

Όσα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων δεν έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό επέστρεψαν στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι 13 που βρέθηκαν θετικοί παραμένουν προς το παρόν στην Κύπρο.

Οι δέκα διεθνείς της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μαζί με τα τρία μέλη του τεχνικού τιμ, παραμένουν προς το παρόν στην Κύπρο με όλους τους φορείς (ΕΠΟ, ΟΥΕΦΑ, ΚΟΠ) να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα επιστροφής τους χωρίς κανείς να παρεκκλίνει από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα. Μαζί τους ασφαλώς έχει παραμείνει ο γιατρός της ομάδας και ο φυσιοθεραπευτής αλλά και η τιμ μάνατζερ της ομάδας. Τα υπόλοιπα 20 μέκη της αποστολής που ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό από χθες το ματς έχει αναβληθεί και η τύχη του θα αποφασιστεί από την ΟΥΕΦΑ με βάση τους κανονισμούς που ισχύουν σχετικά με την πανδημία αλλά και τις κενές ημερομηνίες που θα πρέπει να βρεθούν σε περίπτωση που οριστεί η διεξαγωγή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.