Εθνική Ουκρανίας: Ψάχνει προπονητή, παρελθόν ο Σεβτσένκο (pic)

Παρά την εξαιρετική πορεία στο πρόσφατο Euro, η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουκρανίας δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντρέι Σεβτσένκο και έτσι ο παλαίμαχος σπουδαίος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε την Εθνική ομάδα της χώρας του μέσω των social media.

Η Ουκρανία ψάχνει νέο προπονητή, ο οποίος θα την οδηγήσει στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις. Το συμβόλαιο του Αντρέι Σεβτσένκο δεν ανανεώθηκε, έληξε, και ο 44χρόνος Ουκρανός κόουτς ανακοίνωσε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής:

«Σήμερα εξέπνευσε το συμβόλαιό μου με την ουκρανική ομοσπονδία. Ήταν πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, με την οποία αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί να παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή για την ευκαιρία που μου έδωσαν.

Είμαι ευγνώμων σε κάθε παίκτη. Ευχαριστώ στους φιλάθλους για την υποστήριξη και την κριτική τους. Μαζί αποδείξαμε ότι το ποδόσφαιρό μας μπορεί να είναι ανταγωνιστικό, παραγωγικό και συναρπαστικό».

Επί ημερών Σεβτσένκο η Ουκρανία κατάφερε πράγματα που οι προκάτοχοι του δεν έφτασαν καν κοντά στο να πετύχουν. Συγκεκριμένα, στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro οδήγησε την Ουκρανία σε αήττητη πορεία και πρόκριση από την 1η θέση (μπροστά από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016, Πορτογαλία). Στην φετινή τελική φάση η Ουκρανία έφτασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά Euro, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα φιναλίστ, Αγγλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.