Μπλιντ: «Δεν υπάρχουν Ρόμπεν, Φαν Πέρσι και Σνάιντερ αλλά…»

Στο νεανικό σύνολο της Ολλανδίας το οποίο παρά τις απουσίες των μεγάλων αστέρων του παρελθόντος είναι γεμάτη ταλέντο στάθηκε εν όψει της πρεμιέρας του EURO ο πολύπειρος αμυντικός του Άγιαξ.

Αντίστοιχη πορεία με αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 (τερμάτισαν στην 3η θέση) μπορούν να επαναλάβουν οι «οράνιε» σύμφωνα με τον Ντάνι Μπλιντ.

Ο αριστεροπόδαρος άσος είχε κάνει ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα της χώρας του σε εκείνη τη διοργάνωση και στάθηκε στις ομοιότητες που υπάρχουν στο τώρα με το τότε, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο τρόπος με τον οποίο ο ένας φέρεται στον άλλο, είναι ίδιος με τότε. Η ατμόσφαιρα και η θετική αύρα είναι στο ίδιο επίπεδο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Λείπουν ο Ρόμπεν, ο Φαν Πέρσι, ο Σνέιντερ, δεν υπάρχουν πια παίκτες σαν κι αυτούς. Αλλά τώρα έχουμε μία νέα ομάδα γεμάτη από ταλέντο και με αρκετή εμπειρία για να παρουσιάσουμε κάτι πολύ δυνατό στη Διοργάνωση».

Η Ολλανδία θα αρχίσει την πορεία της στο EURO 2020 στον 3ο όμιλο εναντίον της Ουκρανίας την προσεχή Κυριακή (13/6) στο Άμστερνταμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.