Μανουέλ Λοκατέλι: «Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα…»

Είναι μία ημέρα που δύσκολα θα ξεχάσει ο Μανουέλ Λοκατέλι.

Στο φιλικό της Παρασκευής απέναντι στη Τσεχία, ο μέσος της Σασουόλο σκόραρε για πρώτη φορά με τους «ατζούρι» στην εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-0. Παίκτης που περίσσευε στη Μίλαν, τον αγόρασε η Σασουόλο και έχει εξελιχτεί σε πολύτιμη μονάδα στο συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Λοκατέλι φαίνεται ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Euro 2020 αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ, τον έχρισε διεθνή για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 και έκτοτε ο 23χρονος έχει μετρήσει 10 συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας. Ο Λοκατέλι μίλησε για την εμπειρία του και τα γρήγορα βήματα που βαδίζει στην καριέρα του.

«Το να κάνεις μεγάλα βήματα είναι κάτι συναρπαστικό», δήλωσε ο μέσος της Σασουόλο στον επίσημο ιστότοπο της FIGC. «Το βλέπεις λίγο πιο καλά όταν είσαι στην ομάδα κάτω των 21 ετών, αλλά είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την ομάδα των Ανδρών. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα.

Έχω ζήσει πολλές αξέχαστες εμπειρίες: Έπαιξα με τον Ντοναρούμα, τον Μπαρέλα, τον Κουτρόνε, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος φίλος. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν όταν χάσαμε τον τελικό εναντίον της Γαλλίας στο Euro Under-19. Ήμασταν πραγματικά ενωμένοι και είχαμε μια υπέροχη εμπειρία. Ο Εμπαπέ μας σταμάτησε!». Για την ιστορία σε αυτόν τον τελικό του 2016, η Γαλλία είχε επικρατήσει με το ευρύ 4-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.