Euro: Με φιλάθλους η Σκωτία

Η κυβέρνηση της Σκωτίας έδωσε την έγκρισή της προκειμένου οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το σχέδιο αναφέρει πως περίπου 12 χιλιάδες οπαδοί θα βρεθούν στις εξέδρες, δηλαδή το 25% της χωρητικότητας του σταδίου. Η UEFA είχε δώσει διορία στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες μέχρι την Τετάρτη να υποβάλουν σχέδια για την παρουσία φιλάθλων, με την πιθανότητα αλλαγής σε περίπτωση που δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις. Η τελική απόφαση του διοικητικού οργάνου είναι πιθανό να ληφθεί την Παρασκευή.

Η Σκωτία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο EURO κόντρα στη Τσεχία στις 14 Ιουνίου στο Χάμπντεν επιστρέφοντας σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 23 χρόνια. Είναι κατανοητό και δεδομένο πως θα υπάρξει αυστηρή τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης των δύο μέτρων. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στα τέλη Απριλίου και η UEFA θα επικοινωνήσει με τους κατόχους εισιτηρίων την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι φόβοι βέβαια συνεχίζονται για τις υπόλοιπες πόλεις, καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας απειλεί την ηπειρωτική Ευρώπη, με τη Γερμανία και τη Γαλλία να βλέπουν ιδιαίτερα δραματικές αυξήσεις σε αριθμούς περιπτώσεων.

Ωστόσο, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει πως το Stadio Olimpico της Ρώμης θα καλωσορίσει τους θεατές όπως και οι ολλανδικές αρχές ανακοίνωσαν πως θα δώσουν τη δυνατότητα σε 12.000 οπαδούς να παρακολουθήσουν αγώνες στη Johan Cruijff Arena του Άμστερνταμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.