Κλιουσκόφκσι: «Να ανακαλέσει η UEFA»

Να ανακαλέσει άμεσα η UEFA την απόφασή της για τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ζήτησε ο Μαρκιγιάν Κλιουσκόφκσι.

Να ανακαλέσει άμεσα η UEFA την απόφασή της για τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ζήτησε ο Μαρκιγιάν Κλιουσκόφκσι. Ο νομικός εκπρόσωπος του ουκρανικού συλλόγου, αναφέρθηκε στην απόφαση του Ανώτατου Πολιτικού Δικαστηρίου της Ελβετίας για αναστολή της απόφασης του CAS, ενώ ανέλυσε και τις κινήσεις που θα κάνει από εδώ και πέρα η ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στον ουκρανικό Τύπο: «Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ελβετίας σημαίνει πως η απόφαση που εξέδωσε το CAS στις 2 Αυγούστου δεν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ επί της ουσίας για τη Μέταλιστ. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση η UEFA και θα πρέπει να ανακαλέσει την απόφασή της ή τουλάχιστον να ανασταλεί. Ήδη έχουμε κάνουμε έκκληση στην UEFA και το CAS για το αίτημά μας και τους ενημερώνουμε για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ελβετίας με την ελπίδα για μια άμεση λύση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.