Αποχαιρετούν τον Μουρίνιο οι Καταλανοί

Στο στόχαστρο των καταλανικών εφημερίδων βρέθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο στόχαστρο των καταλανικών εφημερίδων βρέθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ντόρτμουντ. Τόσο η «Sport», όσο και η «El Mundo Deportivo» έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όπως ήταν φυσικό, οι δυο εφημερίδες που πρόσκεινται στη Μπαρτσελόνα, υποδέχτηκαν με χλευασμό την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Sport» τόνισε χαρακτηριστικά για τον Πορτογάλο: «Αντίο Mou, η αποτυχία ολοκληρώθηκε. Έντεκα χρόνια χωρίς να κατακτήσει το δέκατο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρέπει να σκεφτεί το κλείσιμο του κύκλου μετά από ένα ακόμα φιάσκο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η «El Mundo Deportivo»: «Αντίο στο δέκατο. Το όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε δέκα λεπτά, αλλά τα δύο γκολ δεν ήταν αρκετά. Οι Μπλάνκος ήδη μετρούν έντεκα χρόνια απογοήτευσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Από την άλλη πλευρά, οι εφημερίδες της Μαδρίτης στέκονται στην προσπάθεια που κατέβαλε η Ρεάλ για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Λονδίνου. Η «Marca» στάθηκε στη συμπαράσταση των φιλάθλων της «βασίλισσας» της Ευρώπης τονίζοντας «Εγώ το πίστεψα. Η ρεάλ Μαδρίτης άγγιξε την επική ανατροπή, πλαισιωμένη από έναν εκπληκτικό κόσμο που φώναξε: Ναι μπορεί».

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «As» τονίζει: «Από θαύμα δεν έγινε το θαύμα. Η τρέλα εξαπολύθηκε στο 81′ μετά το πρώτο γκολ». Τέλος, στο πρωτοσέλιδο της προσκείμενης στη Ρεάλ Μαδρίτης εφημερίδας, υπάρχει και η δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.