Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD

Ο δρόμος που χωρίζει το «Santiago Bernabeu» από το «Wembley» απέχει μόλις. 90 λεπτά και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ καλούνται να τον διαβούν, προκειμένου να κλείσουν μία θέση στο μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μάιου στις 21:45.

Ο δρόμος που χωρίζει το «Santiago Bernabeu» από το «Wembley» απέχει μόλις. 90 λεπτά και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ καλούνται να τον διαβούν, προκειμένου να κλείσουν μία θέση στο μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μάιου στις 21:45. Έτσι στον επαναληπτικό ημιτελικό που  θα γίνει τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 21:45 στην Μαδρίτη και θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν αν οι πρωταθλητές Ισπανίας ή Γερμανίας είναι αυτοί που θα τσεκάρουν το «εισιτήριο».  

H «Βασίλισσα» θα προσπαθήσει να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή στο γήπεδο της, μετά την ήττα με σκορ 4-1 στο «Signal Iduna Park» από την Ντόρτμουντ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση και να δώσει το «παρών» σε τελικό Champions League για πρώτη φορά μετά το 1997 όταν και είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας Μπαρτσελόνα – Μπάγερν διεξάγεται την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Μ. Παρασκευή 3 Μάιου  στις 22:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ την Τρίτη 30 Απριλίου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα τα στιγμιότυπα, αλλά και το ρεπορτάζ από το Μόναχο στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τον αγώνα από την πιο έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Το Champions League στο Novasports.gr

Επίσης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι επισκέπτες του Novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από το ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.