Τα βλέμματα στο Άμστερνταμ

Η αναμέτρηση του Άγιαξ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Άμστερνταμ Αρίνα" είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στην αυλαία της πέμπτης αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45).

Η αναμέτρηση του Άγιαξ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Άμστερνταμ Αρίνα” είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στην αυλαία της πέμπτης αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45). Ο “Αίαντας” παίζει εντός έδρας το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει πως στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στη Μίλαν.
 
Οι Ολλανδοί έχουν τέσσερις βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Μίλαν, η οποία δοκιμάζεται στη Γαλλία απέναντι στην Οσέρ. Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και ψάχνει την τέταρτη της νίκη στον έβδομο όμιλο. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ισοπαλία απέναντι στη Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να τερματίσει πρώτη, εφόσον βέβαια οι Ιταλοί δεν καταφέρουν να πάρουν το “τρίποντο” απέναντι στην Οσέρ.
 
Στο άλλο ματς του ομίλου, η γαλλική ομάδα δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών και ψάχνει μόνο τη νίκη, που θα διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες που έχει για πρόκριση. Η Μίλαν από την πλευρά της θέλει νίκη απέναντι στην Οσέρ και απώλεια βαθμών του Άγιαξ, έτσι ώστε να πανηγυρίσει από το βράδυ της Τρίτης, την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επιστροφή στις νίκες θέλει και η Τσέλσι, η οποία θα προσπαθήσει να ξορκίσει τις κακές εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα, με μια μεγάλη νίκη επί της Ζίλινα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Στη Ρώμη, η Ρόμα υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ το ποιες ομάδες θα προκριθούν από τον πέμπτο όμιλο.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής:
 
5ος
Ρόμα – Μπάγερν Μονάχου
Βασιλεία – Κλουζ
 
6ος
Σπαρτάκ Μόσχας – Μαρσέϊγ
Τσέλσι – Ζίλινα
 
7ος
 Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης
Οσέρ – Μίλαν
 
8ος
Παρτιζάν – Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μπράγκα – Άρσεναλ
 
Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.