Μία αγωνιστική στον Αντριάνο

Ο Λουίς Αντριάνο της Σαχτάρ Ντόνετσκ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής για αντιαθλητική συμπεριφορά στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τη Νόρντζελαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίς Αντριάνο της Σαχτάρ Ντόνετσκ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής για αντιαθλητική συμπεριφορά στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τη Νόρντζελαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τιμωρήθηκε γιατί δεν τήρησε το «ευ αγωνίζεσθαι», σε ένα από τα τέρματα που σημείωσε κατά της Νόρτζελαντ στη νίκη της ομάδας του (5-2) για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Αντριάνο σκόραρε όταν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να μεταφέρουν την μπάλα στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας μετά από τραυματισμό Δανού ποδοσφαιριστή. Μετά την τιμωρία του ο παίκτης της Σαχτάρ που σημείωσε «χατ-τρικ» κατά της Νόρτζελαντ, θα χάσει τον τελευταίο αγώνα του ομίλου κόντρα στη Γιουβέντους την επόμενη εβδομάδα στην Ουκρανία. Η Σαχτάρ έχει ήδη πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.