“Χαστούκι” στη “βασίλισσα” (Video)

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 2-1 τη Ρεάλ στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" και την αντικατέστησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 2-1 τη Ρεάλ στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” και την αντικατέστησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πει ότι η Μπορούσια είναι η ομάδα που υπολογίζει περισσοτερο από τις 3 αντιπά΄λους στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ και δικαιώθηκε.

Ένα τραγικό λάθος του Πέπε στο 36′ ήταν αρκετό γιανα δώσει το δικαίωμα στον Λεβαντόφσκι να ανοίξει το σκορ για τους Γερμανούς. Η Ρεάλ απάντησε άμεσα και με μια πανέμορφη λόμπα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 38′ έφερε το ματς στα ίσα. Το ημίχρονο έληξε 1-1, με το παιχνίδι μοιρασμένο και τους θεατές αν μη τι άλλο ικανοποιημενους.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, γέλασαν μόνο οι γηπεδούχοι. Η Ντόρτμουντ πήρέ για δεύτερη φορα το προβάδισμα με σουτ του Σμέλτσερ από την περιοχή στο 64′ το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κασίγιας. Αυτή τη φορά οι “μερένχες” δεν είχαν απάντηση. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με την αήττητη Μπορούσια να πηγαίνει στους 7 βαθμούς και να αφήνει τη Ρεάλ με 6 στη δεύτερη θέση του ομίλου.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Κελ, Μπέντερ (67′ Γκουντογκάν), Γκρόσκροϊτς, Γκέτσε (87′ Σίμπερ), Λεβαντόφσκι, Ρόις (90’+1′ Πέρισιτς)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Αλόνσο, Εσιέν, Οζίλ, Κεντίρα (20′ Μόντριτς), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (73′ Ιγουαΐν)  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.