Νίκη στο 94′ για την Μπαρτσελόνα (video)

Με γκολ του Άλμπα στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 στο "Καμπ Νου" τη Σέλτικ που είχε προηγηθεί με προσπάθεια του Γιώργου Σαμαρά. Οι "μπλαουγκράνα" έκαναν το "3 στα 3" και είναι το μεγάλο αφεντικό στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με γκολ του Άλμπα στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 στο “Καμπ Νου” τη Σέλτικ που είχε προηγηθεί με προσπάθεια του Γιώργου Σαμαρά. Οι “μπλαουγκράνα” έκαναν το “3 στα 3” και είναι το μεγάλο αφεντικό στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο τους, βέβαια, δεν ήταν τόσο εύκολο.

Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργούσε συνέχεια φάσεις στα καρέ του Φόρστερ. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Σέλτικ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 18′, όταν ο Σαμαράς πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε στον Μασεράνο για να καταλήξει στα δίχτυα του Βαλδές. Για να ισοφαρίσει η Μπαρτσελόνα έπρεπε να φτάσει το ημίχρονο στην εκπνοή του κι ενώ ο Σαμαράς είχε αποχωρήσει από το 43′, καθώς γύρισε το πόδι του σε μια φάση.

Στο 45′ Ινιέστα και Τσάβι έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος τελείωσε ιδανικά τη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα. Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Ισπανοί έψαχναν με κάθε τρόπο το δεύτερο γκολ, οι Σκοτσέζοι προσπαθούσαν να κρατήσουν τον βαθμό-χρυσάφι. Δεν μπόρεσαν όμως. Η “Μπάρτα” έχασε πολλές ευκαιρίες κι όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βίγια σούταρε στο δοκάρι, όλα φάνηκαν να τελειώνουν. Στο 94′, ωστόσο, ο Άλμπα με προβολή λύτρωσε την ομάδα του, η οποία συνεχίζει έτσι με απόλυτη συγκομιδή βαθμών στο γκρουπ.

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Αντριάνο, Μπάρτρα, Μασεράνο, Άλμπα, Σονγκ, Τσάβι, Ινιέστα, Σάντσες (80′ Βίγια), Μέσι, Πέδρο (76′ Τέγιο)

Σέλτικ: Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Μάλγκριου (76′ Κάγιαλ), Γουίλσον, Λούστιγκ, Αμπρόουζ, Μπράουν (63′ Κόμονς), Λέντλεϊ, Βανιάμα, Σαμαράς (43′ Φόρεστ), Χούπερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.