“Καθάρισε” από το ημίχρονο (video)

Την πρώτη της νίκη στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Σπάρτακ που επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα στη Μόσχα. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Πορτογάλους να προδίδονται από τα λάθη της άμυνάς τους.

Την πρώτη της νίκη στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Σπάρτακ που επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα στη Μόσχα. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Πορτογάλους να προδίδονται από τα λάθη της άμυνάς τους. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγήθηκε μόλις στο 3′ με κοντινό σουτ του Καριόκα, ενώ στο 24′ ο Άρι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αρτούρ.

Η Μπενφίκα που ανέβασε την απόδοσή της μετά το 25′, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 33′ με κεφαλιά του Λίμα, αλλά η χαρά της δεν κράτησε παραπάνω από 10 λεπτά. Ο Ζαρντέλ με αυτογκόλ στο 43′ μετά από σέντρα του Μακέεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, που έμεινε με έναν βαθμό σε 3 αγωνιστικές.

Με τον ίδιο τρόπο κύλησε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σπάρτακ κυριάρχησε μέχρι το 65′ και η Μπενφίκα που ενισχύθηκε με την είσοδο των Γκαϊτάν, Καρδόσο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Οι Ρώσοι πήραν τους πρώτους τους 3 βαθμούς και το επόμενο ματς στην Πορτογαλία είναι σε κάθε περίπτωση καθοριστικό.

Σπαρτάκ Μόσχας: Ρεμπρόφ, Παρέχα, Σούτσι, Μακέεφ, Καριόκα, Χουράδο, Κάλστρομ (79′ Μπριζγκάλοφ), Ντ. Κομπάροφ, Μπιλιαλετντίνοφ (73′ Γουέλιτον), Ανανίτζε (57′ Κ. Κομπάροφ), Άρι

Μπενφίκα: Αρτούρ, Περέιρα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Σέζαρ (65′ Γκαϊτάν), Μάτιτς (89′ Τζον), Πέρεζ, Λίμα, Σάλβιο, Ροντρίγο (65′ Καρδόσο), Μελγκαρέχο
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.