Ισοπαλία στο Μάντσεστερ (video)

Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο «Ίτιχαντ», με τους Άγγλους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 89'.

Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο «Ίτιχαντ», με τους Άγγλους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 89′. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και αρκέστηκε στον πρώτο της βαθμό στον 4ο όμιλο, για τον οποίο και ευχαριστημένη πρέπει να είναι.
 
Η Μπορούσια που έφτασε στους 4 βαθμούς έβλεπε τη Σίτι να έχει την μπάλα πολλή περισσότερη ώρα στα πόδια της, αλλά οι ευκαιρίες ήταν δικές της. Δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια οι Γερμανοί στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο με τον Γκέτσε. Οι «πολίτες» από την άλλη δυσκολεύονταν γενικότερα να πατήσουν στην περιοχή του Βάιντενφελερ, αλλά στο 45′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σίλβα να αστοχεί από απόσταση αναπνοής.
 
Οι φιλοξενούμενοι  μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ρυθμός της Σίτι έπεσε και η Ντόρτμουντ που απειλούσε, πήρε το προβάδισμα στο 62′ με τον Ρόις να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος του Ρόντγουελ  και να μην δυσκολεύεται να νικήσει τον Χαρτ. Στο 65′, στο 67′ και στο 76′ οι Γερμανοί είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα γκολ τους, με σημαντικότερη την τελευταία κατά σειρά με τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός δεν σκόραρε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και η ομάδα του το πλήρωσε. Ο Σούμποτιτς έκανε χέρι στο 89′ και ο Μπαλοτέλι που είχε μπει σαν αλλαγή διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα το τελικό σκορ και έσωσε τη Σίτι από τα χειρότερα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Κλισί (81′ Μπαλοτέλι), Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Νασρί (57′ Κολάροφ), Χάβι Γκαρθία (34′ Ρόντγουελ), Σίλβα, Τουρέ, Αγουέρο, Τζέκο
 
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Χούμελς (74′ Σαντάνα), Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπλαζικόφσκι, Μπέντερ, Γκουντογκάν (82′ Γκρόσκροϊτς), Γκέτσε (88′ Κελ), Λεβαντόφσκι, Ρόις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.