Νικά και στην κακή της μέρα (video)

Η Μπαρτσελόνα ακόμα και όταν δεν βρίσκεταΙ στην καλή της μέρα μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στη νίκη. Η Σπαρτάκ προηγήθηκε με 2-1, αλλά ο Μέσι με δύο γκολ χάρισε το τρίποντο στους "Μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στην καλή της μέρα μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στη νίκη. Η Σπαρτάκ προηγήθηκε με 2-1, αλλά ο Μέσι με δύο γκολ χάρισε το τρίποντο στους “Μπλαουγκράνα”.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδια κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Τέγιο αφού απέφυγε τον Κομπάροφ, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το το σκορ στο 14′ Τέσσερα λεπτά πριν, ο Πικέ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι.

Η Σπάρτακ Μόσχας βρισκόταν συνεχώς πίσω και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει, ωστόσο οι μέχρι το29′ δεν είχε καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της επιθετικά. Ενα λεπτό πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο  Εμενίκε γύρισε από τα δεξιά και ο Αλβες στο βηματισμό του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Ρώσοι αθόρυβα έφτασαν να προηγούνται στο σκορ με τον Μαγκίντι να νικά τον Βαλντές από πλάγια θέση στο 59′. Ο Βιλανόβα έριξε στη μάχη ότι επιθετικό όπλο διέθετε στη φαρέτρα του. Βίγια και Σάντσες πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο, με τον τελευταίο να κάνει τη διαφορά, αν και δεν πέτυχε κάποιο τέρμα. Ο Χιλιανός με τις κινήσεις του φρόντισε να ξυπνήσει την. κοιμισμένη Μπαρτσελόνα, η οποία το μόνο που έκανε ήταν να γυρίζει την μπάλα στη μεσαία γραμμή και παράλληλα να δημιουργήσει χώρους στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Τέγιο με ατομική ενέργεια στο 71′ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μέσι. Ο Αργεντινός μέσα από τη μικρή περιοχή με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να σοφαρίσει για τους Καταλανούς. 

Η ολική ανατροπή έγινε εννιά λεπτά αργότερα με τον Σάντσες να βγάζει τη σέντρα και τον Μέσι με κεφαλιά ανάμεσα από δύο αντιπάλους του να σημειώνει το 3-2, σκορ που ήταν και το τελικό. Ετσι ο Μέσι και η παρέα του άφησαν τον Εμερι χωρίς νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα σε 13 αναμετρήσεις.

Διοργάνωση: Champions League
Φάση: Ομίλων
Αγωνιστική:
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς

Διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.