Ο Μανωλάς νίκησε τον Παπαδόπουλο! (video)

Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά γνώριζε ότι το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου ήταν τελικός και ανταπεξήλθε στις προσδοκίες του ματς, επικρατώντας 3-2 και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη του ομίλου.

Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά γνώριζε ότι το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου ήταν τελικός και ανταπεξήλθε στις προσδοκίες του ματς, επικρατώντας 3-2 και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη του ομίλου. 

Οι Ρωμαίοι ήξεραν ότι εάν ήθελαν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» του θεσμού έπρεπε να πάρουν τη νίκη κόντρα στις «ασπιρίνες» και τα κατάφεραν, αν και έπαιξαν με τη φωτιά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μοχάμεντ Σάλαχ, έπειτα από ασίστ του Τζέκο ενώ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου ο Βόσνιος χρήστηκε σκόρερ, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. 

Στην επανάληψη ωστόσο, το σκηνικό δεν ήταν το ίδιο αφού με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Γερμανοί μείωσαν με τον Μεχμέντι ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-2 με τον Τσιτσαρίτο να σκοράρει. 

Ωστόσο, οι Ρωμαίοι, παρά την ισοφάριση, δεν παράτησαν και εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή που δημιουργήθηκε στο 79ο λεπτό, καταφέρνοντας να σκοράρουν με πέναλτι στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Μίραλεμ Πιάνιτς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Κώστας Μανωλάς όσο και οΚυριάκος Παπαδόπουλος βρέθηκαν στο βασικό σχήμα της ομάδας τους ενώ για τη Ρόμα στον πάγκο ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης. 

Έτσι, με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Γκαρσία, έφτασε τους πέντε βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου, πίσω από την Μπαρτσελόνα και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.