Φονσέκα: “Δε μπορώ να σταθώ στο πέναλτι”

Ο προπονητής της Σαχτάρ Παουλο Φονσέκα, δε στάθηκε στο πέναλτι που έδωσε ο Κασάι στην Σίτι με το οποίο έγινε το 2-0. Διαβάστε τί είπε για την εξάρα που δέχθηκε η ομάδα του.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Κασάι ξεγελάστηκε και είδε ανατροπή του Στέρλινγκ ο οποίος κλώτσησε το έδαφος και έπεσε μόνος του. Το 2-0 έδωσε άλλο αέρα στην Σίτι η οποία εν τέλει σταμάτησε στα έξι γκολ απέναντι στη Σαχτάρ.

Εντούτοις προς τιμήν του ο Πάουλο Φονσέκα, τεχνικός των Ουκρανών δε στάθηκε σε καμία περίπτωση στο πέναλτι λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πω κάτι για το πέναλτι μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Χάσαμε επειδή η Σίτι είναι ομάδα άλλου επιπέδου, πολύ πολύ καλύτερη από μας.

Απείχαμε πολύ από το να κάνουμε κάτι καλό στο ματς. Η ομάδα μου δε βγήκε στο γήπεδο. Δεν είχαν κουράγιο κι αυτό είναι που με δυσαρέστησε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να δεχθείς έξι γκολ, αλλά είναι χειρότερο να φοβάσαι τον αντίπαλο. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν ο φόβος. Γι’ αυτό δεν παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.