Παρί-Μπαρτσελόνα 1-1: “Κάηκε” στο Καμπ Νου (hls)

Η Μπαρτσελόνα έκανε προσπάθεια να γυρίσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της (1-4), όμως, αυτό στάθηκε αδύνατο και οι Γάλλοι είναι στους "8" του Champions League

Ο Κιλιάν Μπαπέ είχε τρία γκολ στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα και οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στην τεράστια νίκη εκεί με σκορ 1-4. Το βράδυ της Τετάρτης (10/3) είχε άλλο ένα, έστω και με πέναλτι (στο 30ό λεπτό), απέναντι στους Καταλανούς, στο Παρκ Ντε Πρενς, στο Παρίσι, αυτή τη φορά, με το οποίο η ομάδα του πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1, που της ήταν αρκετή να την πάει στη φάση των “8” του Champions League. 

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στην έδρα της Παρί με τις εντυπώσεις ότι διόρθωσε το αγωνιστικό της προφίλ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο αντιπάλων στη δική της έδρα. Ο Λίο Μέσι ισοφάρισε με υπέροχο σουτ στο 37ο το γκολ του Μπαπέ (1-1, που ήταν και το τελικό σκορ), όμως, ο ίδιος έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+3′, βρήκε δοκάρι στην εκτέλεση ο Αργεντίνος) και κάπου εκεί χάθηκε και κάθε ελπίδα να γίνει μια μεγάλη ανατροπή.

Να σημειωθεί ότι είχε δοκάρι και ο Ντεστ στο 23ο, ενώ ο τερματοφύλακας της Παρί, Κέιλορ Νάβας, έκανε σπουδαίο παιχνίδι με σημαντικές αποκρούσεις. Στο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα έφτασε στις 21 τελικές και σε κατοχή μπάλας σε ποσοστό 73%. Αυτά, όμως, από μόνα τους δεν ήταν αρκετά να γυρίσουν το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης.

Παρί (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Κέιλορ Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Φλορέντσι (77’ Νταγκμπά), Κουρζαβά (46’ Ντιαλό), Γκουέγ (59’ Ντανίλο), Παρέδες, Βεράτι (84’ Ραφίνια), Ντράξλερ (59’ Ντι Μαρία), Μπαπέ, Ικάρντι 

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Μινγκέθα (35’ Φίρπο), Ντεστ (66’ Τρινκάο), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (79’ Ιλάι), Πέδρι (78’ Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ (79’ Μπρέθγουεϊτ), Γκριεζμάν, Μέσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.