Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 2-2: Πρόκριση με την υπογραφή του Χάαλαντ (vids+hls)

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δις για την Ντόρτμουντ στο 2-2 με τη Σεβίλλη και ο Νορβηγός επιθετικός έχοντας σκοράρει 4 φορές στα δύο παιχνίδια, έδωσε την πρόκριση στη γερμανική ομάδα.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ ήταν συναρπαστικός σε ένα ακόμη παιχνίδι για την Ντόρτμουντ. Η πρόκριση της γερμανικής ομάδας είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δική του υπόθεση καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. 

Ο Χάαλαντ είχε πετύχει άλλα δύο γκολ και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και με τέσσερα συνολικά γκολ είναι αυτός που υπογράφει την πρόκριση της γερμανικής ομάδας στα προημιτελικά του Champions League. 

Η Σεβίλλη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε σε 2-2 και κυνήγησε ακόμη ένα γκολ για να πάει το παιχνίδι στην παράταση καθώς στο πρώτο παιχνίδι η γερμανική ομάδα είχε νικήσει με 3-2.

Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με νίκη της Ντόρτμουντ με 3-2 και στο δεύτερο παιχνίδι η Σεβίλλη αν και βρέθηκε 

Τα γκολ του Χάαλαντ γίνονται ακόμη πιο σημαντικά από τη στιγμή που η Σεβίλλη ήταν καλύτερη σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού από την Ντόρτμουντ. 

Η ισπανική ομάδα μάλιστα είχε τον δικό της σκόρερ καθώς ο Εν-Νασίρι πέτυχε και αυτός δύο γκολ.

Το δεύτερο μάλιστα, το 2-2, το πέτυχε στο 90’+6′ έδωσε την ευκαιρία στη Σεβίλλη για να κυνηγήσει την πρόκριση προλαβαίνοντας να κάνει μία ακόμη επίθεση μέχρι τη λήξη. 

Το 2-2 δεν άλλαξε και η Ντόρτμουντ πήρε την πρόκριση. 

Ο Χάαλαντ μετά από ασίστ το Ρόις έκανε το 1-0 στο 35′. Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. 

Στο 54′ ο Χάαλαντ έκανε το 2-0 με πέναλτι. Νωρίτερα πάντως είχε σκοράρει με ατομική προσπάθεια, ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω για να δώσει πέναλτι. Ο Χάαλαντ αστόχησε την πρώτη φορά καθώς οΜπόνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο διαιτητής διέταξε επανάληψη και στο 54′ ο Χάαλαντ έκανε το 2-0. 

Στο 68′ ο Εν-Νεσίρι έκανε το 2-1 με πέναλτι. Στη συνέχεια ήρθε το γκολ για το 2-2 στις καθυστερήσεις πάλι από τον Εν-Νεσίρι με κεφαλιά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.