Ολυμπιακός: Με “γκάζια” προς την πρόκριση

Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του πριν το μεγάλο ματς με την Πόρτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για το ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο (22.00, MC Novasports.gr) δήλωσε πίστη στην πρόκριση της ομάδας του, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε αντίστοιχα κομβικά ματς με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα και Άρσεναλ. Τα πράγματα φαινομενικά είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά, καθώς η Πόρτο (σε αντίθεση με τις προαναφερόμενες ομάδες) δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. 

Παρ’ όλα αυτά οι “δράκοι” δεν πρόκειται να χαριστούν στον Ολυμπιακό ή να γυρίσουν την πλάτη στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ της νίκης σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι το αποψινό, κυρίως στον τομέα της πνευματικής διαχείρισης από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μαζεμένα παράπονα το τελευταίο διάστημα από τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο δεν μπορεί να τραβήξει όσο θέλει τα γκέμια, καθώς επιθυμεί να φτάσει ως τις διακοπές με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. 

Έτσι χτύπησε τα καμπανάκια του μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, στο οποίο ανέφερε στην κάμερα των καναλιών Novasports “πως τα πολλά γκολ δεν πρέπει να ξεγελάσουν τον ίδιο και τους παίκτες του”, ενώ και στη συνέντευξη τύπου για την Πόρτο, έκανε λόγο για ανάγκη “αποφυγής ατομικών λαθών και εύρεσης αποτελεσματικότητας

Ο Ολυμπιακός οδεύει προς τη σύγκρουση με την Πόρτο με “γκάζια”. Ο Πορτογάλος τεχνικός φυσικά προχώρησε σε ένα τρικ για να συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές του πριν το μεγάλο ματς, το οποίο δεν έχει ευρωπαϊκό αύριο σε περίπτωση αποτυχίας. Έστρεψε τα φώτα πάνω τους, μεταφέροντας τους την ευθύνη και δηλώνοντας παράλληλα πως τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.