Ολυμπιακός: Τι “αποκάλυψε” ο Μαρτίνς για Χασάν και Μπρούνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ξεχωριστή αναφορά σε Χασάν και Μπρούνο, μιλώντας για την ημερομηνία επιστροφής τους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που έχει χτυπηθεί όσο λίγες από την πανδημία του κορωνοϊού, έχοντας χάσει σημαντικά στοιχεία του ρόστερ σε ιδιαιτέρως κομβικά σημεία της σεζόν. Καμαρά, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς είναι τα πιο σημαντικά ονόματα μιας μεγάλης λίστας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει “ανοικτές πληγές”. Ο λόγος για τους Χασάν και Μπρούνο, οι οποίοι λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού έχουν μείνει εκτός προπονήσεων. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης είχε δώσει μια επίσημη πρώτη εικόνα της κατάστασης των δύο παικτών, τοποθετώντας την επάνοδο τους στις αρχές του νέου έτους. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα με την Πόρτο ανέφερε για τον κορωνοϊό: “Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε. Έχουμε πολλές απώλειες από τον κορωνοϊό, καμία ομάδα του ομίλου δεν χτυπήθηκε τόσο όσο ο Ολυμπιακός. Είχαμε απουσίες παικτών που δεν ξέραμε πόσο θα έλειπαν κι αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα. Έχουμε δύο παίκτες και τώρα με το πρόβλημα αυτό και ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα γυρίσουν. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, τα ματς ήταν κοντινά και είχαμε παίκτες που έλειψαν από αρκετά ματς”.

Ως εκ τούτου η ημερομηνία επιστροφής στις προπονήσεις για Χασάν και Μπρούνο ίσως μετατεθεί γι’ αργότερα με ό,τι αυτό σημαίνει για το κενό που δημιουργείται στο ρόστερ των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης