Σαχτάρ-Γκλάντμπαχ 0-6: Πάρτυ με χατ-τρικ του Πλεά (vids)

Εκπληκτική εμφάνιση και επιβλητική νίκη για τη Γκλάντμπαχ, η οποία συνέτριψε 6-0 στο Κίεβο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Χατ-τρικ για τον Αλασάν Πλεά!

Εκπληκτική εμφάνιση και επιβλητική νίκη για τη Γκλάντμπαχ, η οποία συνέτριψε 6-0 στο Κίεβο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 3η αγωνιστική του Champions League. Χατ-τρικ για τον Αλασάν Πλεά!

Η γερμανική ομάδα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους όταν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια ωραία αντεπίθεση, ο Λάινερ έκανε το παράλληλο γύρισμα για να εκτελέσει στην κίνηση ο Πλεά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τρούμπιν

Tα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 17′, σημείο στο οποίο αναγκάστηκαν να μαζέψουν τη μπάλα για δεύτερη φορά από τα δίχτυα τους, με τους Στινντλ και Κράμερ να συνεργάζονται και τον τελευταίο να σημειώνει το 0-2 με σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να αλλάζει πορεία μετά από κόντρα στον Μπόνταρ. Το γκολ όμως χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον αμυντικό της Ουκρανικής ομάδας. 

Τα δύο γκολ έδωσαν… φτερά στους παίκτες της Γκλάντμπαχ με τον Αλασάν Πλεά να είναι ασταμάτητος και στο 25′ να πετυχαίνει τρομερό γκολ με σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, γράφοντας το 0-3. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την Ουκρανική ομάδα, καθώς πήγε στα αποδυτήρια έχοντας δεχθεί τέσσερα γκολ από τη Μπορούσια. Το τέταρτο ήρθε στο 43ο λεπτό, όταν από κόρνερ ο Μπενσεμπαϊνί νίκησε στον αέρα τον Μπόνταρ και με δύο προσπάθειες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τρούμπιν για το 0-4.

Η Γκλάντμπαχ δεν σταμάτησε στα τέσσερα γκολ και μετά από 20 λεπτά και έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα, Τρούμπιν οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη μπάλα με τον Στινντλ να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς, αλλά να είναι η πρώτη που του πιστώνεται το γκολ. 

O εφιάλτης δεν είχε τελειωμό για την Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία στο 78ο λεπτό δέχθηκε και έκτο τέρμα με τον Πλεά να αξιοποιεί την ασίστ του Τουράμ και να πετυχαίνει χατ-τρικ, το πρώτο της καριέρας του στο Champions League. Γκολ που μέτρησε μετά από χρήση VAR, καθώς ο βοηθός υπέδειξε τον σκόρερ off side, λανθασμένα όπως αποδείχθηκε.

Οι συνθέσεις του αγώνα: 

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λούις Κάστρο): Τρούμπιν – Ντοντό, Μπόνταρ, Κοτσολάβα, Κορνιένκο – Μαϊκό – Τετέ, Μάρλος, Μάρκος Αντόνιο, Σόλομον – Τάισον.

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί – Κράμερ, Νιουχάους – Γ. Χόφμαν, Στινντλ, Τουράμ – Πλεά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.