Ολυμπιακός: Η ανάλυση και ο οδηγός επιβίωσης στο “Etihad”

Ο Πέδρο Μαρτίνς "ξεσκόνισε" τη Μάντσεστερ Σίτι μπροστά στους παίκτες του. Ποια η πιθανή ενδεκάδα!

Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται μπροστά στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα στο αγαπημένο μέρος “εγκλημάτων”, στην Αγγλία. Στις τελευταίες πέντε επισκέψεις ο Ολυμπιακός είτε έκανε ζημιές στους αντιπάλους του, είτε έφτασε μια ανάσα από θετικά αποτελέσματα. 

Στις τέσσερις απ’ αυτές τις επισκέψεις, τον Ολυμπιακό οδηγούσε ο Πέδρο Μαρτίνς (Μπερνλι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Γουλβς). Απόψε το βράδυ είναι ξεκάθαρα η πιο ανταγωνιστική αναμέτρηση των Πειραιωτών απέναντι σε αγγλική ομάδα με τον Μαρτίνς στο τιμόνι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τη Μάντσεστερ Σίτι στους ποδοσφαιριστές του και επικεντρώθηκε στην απόλυτη προσοχή και συγκλεντρωση που απαιτείται απ’ τους παίκτες του στο αμυντικό transition. Ο Πορτογάλος γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τη Γουλβς, στάθηκε στις δύο νίκες των “λύκων” επί της Σίτι την περασμένη σεζόν. Μάλιστα σ’ ένα απ’ τα δύο παιχνίδια βασικός ήταν ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος χάρισε στο τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του πολύτιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη της Σίτι. 

Με βάση το γεγονός πως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χθες το βράδυ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει απόψε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-3-3. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χολέμπας στο αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Σεμέδο και Σισέ. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα συναντηθούν ξανά στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους θα βρεθούν οι Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.