Ολυμπιακός: Συνταγή Μαρσέιγ και στο Πόρτο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι φίλος των εκπλήξεων και αναμένεται να το αποδείξει για άλλη μια φορά.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει αυτή την εβδμάδα το “ταξίδι” του στον κόσμο του UEFA Champions League, αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22.00) στο “Ντραγκάο” την Πόρτο του Σέρζιο Κονσεϊσάο. Οι Πειραιώτες μετά την επικράτηση επί της Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης, θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στους “δράκους”, ώστε να γίνουν η δεύτερη πιο υπολογήσιμη δύναμη του ομίλου μετά τη Μάντσεστερ Σίτι. Εξ’ άλλου ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κρύψει στις ομιλίες προς τους ποδοσφαιριστές του πως στόχος της ομάδας του, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ως εκ τούτου το παιχνίδι με την Πόρτο στην Πορτογαλία είναι ιδιαιτέρως κομβικό για τον Ολυμπιακό και τις ισορροπίες του γκρουπ. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε αυτή την αναμέτρηση απ΄ τη μέρα της κλήρωσης, όμως θα ήθελε να ταξιδέψει στην πατρίδα του πιο πλήρης απ’ ότι θα το κάνει τώρα. Οι απουσίες Καμαρά και Μπρούμα διαμορφώνουν ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον Μαρτίνς.

Έτσι ο Ολυμπιακός είναι ιδιαιτέρως πιθανό να αγωνιστεί απέναντι στην Πόρτο με αρχικό σχήμα ίδιο με εκείνο που παρατάχθηκε κόντρα στη Μαρσέιγ. Αυτό σημαίνει πως απόντος του Καμαρά, ο Μαρτίνς θα επιλέξει το 4-2-3-1 με Εμβιλά και Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία ή όχι του Βινάγκρε στη θέση του Χολέμπας, ωστόσο την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού θα επηρεάσουν λεπτομέρειες πριν τον αγώνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.