Sports Illustrated: “Πεπ το νου σου στον Ολυμπιακό, ρώτα τον Αρτέτα”

Το κορυφαίο αθλητικό περιοδικό στον κόσμο αποθεώνει τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς και χτυπά το... καμπανάκι στην Μάντσεστερ Σιτι.

Το κορυφαίο αθλητικό περιοδικό στον κόσμο αποθεώνει τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς και χτυπά το… καμπανάκι στην Μάντσεστερ Σιτι. 

Το Sports Illustrated σε αφιέρωμά του στον όμιλο της Μάντσεστερ Σιτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρθηκε φυσικά και στον Ολυμπιακό και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια καθώς θυμίζει στο Ευρωπαϊκό κοινό τον τρόπο που οι ερυθρόλευκοι απέκλεισαν την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς, καθώς και πόσο δύσκολα πέρασε η Γουλβς. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Ολυμπιακό:

“Ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρχαν πιο δυνατοί αντίπαλοι από τον Ολυμπιακό, θα ήταν συνετό για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον προπονητή της να πάρει τηλέφωνο τον Μικέλ Αρτέτα. Ο πρώην βοηθός προπονητή της Σίτι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ο Ολυμπιακός. Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την περασμένη σεζόν, όταν η ελληνική ομάδα πέταξε έξω από το Europa League την Άρσεναλ μέσα στο «Εμιρέιτς» του Λονδίνου, χάρη σε τέρμα του Ελ Αραμπί. Επίσης, η Γουλβς τα βρήκε σκούρα και πέρασε τον Ολυμπιακό χάρη σε ένα πέναλτι. Εκτιμάται ότι έχει το προβάδισμα η Σίτι και για τα δύο ματς με τους Έλληνες, όμως ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ ανταγωνιστικός».

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που πρέπει να φοβάται: «Οι φίλοι της Πρέμιερ Λιγκ θα δουν πολλούς γνώριμους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Για παράδειγμα, ο πρώην αμυντικός της Γουότφορντ, Χοσέ Χολέμπας, που είναι στα 36 του, ή ο πρώην χαφ της Σάντερλαντ, Γιαν Εμβιλά, που είναι 30.

Εκτός από αυτούς τους δύο, όμως, οι πιο γνωστοί στο ρόστερ του είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά (36) και ο πρώην άσος της Μπάγερν, Ραφίνια (35). Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής είναι ο “δήμιος” της Άρσεναλ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αν η άμυνα της Σίτι παραμείνει ευάλωτη έως τα ματς με τον Ολυμπιακό, τότε μην εκπλαγείτε αν δείτε στον πίνακα των σκόρερ το όνομα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.