Ολυμπιακός: Γιάτρεψε τις “πληγές” του

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πήραν απλά μια νίκη-πρόκριση, αλλά είχαν πολλαπλά οφέλη.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εμφάνιση ανώτερης ομάδας απέναντι στην Ομόνοια και με επαγγελματικό τρόπο πήρε “καθαρό” σκορ 2-0 εν όψει της ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League στην Κύπρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάστηκε να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο μέρος για να αλλάξει η ροή του ματς. Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός προσέκρουε πάνω στην καλοστημένη αμυντικά Ομόνοια. Η είσοδος του Ραντζέλοβιτς και του Ελ Αραμπί διαμόρφωσε την εικόνα του ματς, υπέρ των Πειραιωτών και πλέον η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμη να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League. 

Η νίκη ήρθε με γκολ από τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο τρόπος που σκόραραν οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν “βάλσαμο” για δύο ανοικτές… πληγές των Πειραιωτών. Ο Βαλμπουενά σκόραρε με πέναλτι μετά από δύο χαμένες απόπειρες. Στο τέλος της περσινής σεζόν και στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ (2-1) ο Βαλμπουενά έχασε πέναλτι απέναντι στον Σωτηρίου στο 80′ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο Γάλλος δοκίμασε ξανά στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και πάλι δεν τα κατάφερε απέναντι στον Διούδη. Το ματς έμεινε στο 0-0. Ο Γάλλος με πιο καθαρό μυαλό ξεκινάει τη σεζόν εύστοχα με μια εξαιρετική εκτέλεση απέναντι στον “πεναλτάκια” Φαμπιάνο (απέκλεισε στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα με δύο επεμβάσεις)!

Από την άλλη πλευρά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναζητούσε το γκολ από τις 26 Ιουνίου μέσα από αρκετές αστοχίες! Στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ έχασε πέναλτι, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε μακριά από τα γκολ. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, με την είσοδο του στο ματς άρχισε να ψάχνει με μανία το γκολ και τελικά ήρθε με ένα εκπληκτικό τρόπο στο φινάλε για το 2-0! Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς τον χαρακτήρισε “μαχητή της σιωπής” και πως απλά χρειαζόταν το κλικ για να επιστρέψει στα γκολ.

Η συμμετοχή του Ζοσέ Σα στο παιχνίδι ήταν μεγάλο κέρδος για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και φυσικά του ίδιου του Πορτογαλου τερματοφύλακα. Μετά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε ξανά και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω την ατυχία του. Ο Σα μπορεί να μην αντιμετώπισε την πολύ δύσκολη φάση, ωστόσο έδειξε έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού και να αναλάβει και πάλι τα ηνία της άμυνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.