Η συνέντευξη Μαρτίνς στη Nova που δείχνει το… χειμερινό δρόμο 

Ποιες δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς φανερώνουν τις προθέσεις του για το ρόστερ. Οι περιπτώσεις Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Ολυμπιακός θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τότε την ευρωπαϊκή του τύχη, ενώ θα έχουμε φτάσει ως και την 16η αγωνιστική της Super League και η μάχη με τους συνδιεκδικητές του τίτλου θα μαίνεται! Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα σταματάει στις 22 Δεκεμβρίου με την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο και ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου με πρώτη υποχρέωση της νέας σεζόν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! 

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στις 31 Οκτωβρίου στην κάμερα των καναλιών Novasports είχε αναφέρει σχετικά με το ρόστερ, όταν ρωτήθηκε για τις λίγες συμμετοχές του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: 

“Ο Λαζάρ (Ραντζέλοβιτς) και ο Μάξι (Λοβέρα) έχω πει επανειλημμένως πως έχουν πάρα πολύ μεγάλο μέλλον στην ομάδα μας. Είναι παίκτες που έχουν λαμπρή καριέρα μπροστά τους και διαθέτουν όλα τα προσόντα για να βοηθήσουν. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Κάποιοι μικροτραυματισμοί ή άλλες αιτίες. Όμως γενικότερα είναι από τις μονάδες τις οποίες πιστεύουμε πάρα πολύ και υπολογίζουμε σε αυτούς. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχουμε εν όψει της αγοράς του Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται καμία προσθήκη, είναι μία ομάδα πλήρης. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα ανάλογα με τις επιθυμίες του προέδρου ή της διοίκησης μας. Μπορεί να προκύψουν πωλήσεις παικτών και να αντικατασταθεί με αυτό τον τρόπο κάποιος. Προσωπικά θέλω την ομάδα όπως είναι και δεν νομίζω πως χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το υλικό που έχω στα χέρια μου.”

Video url: http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MARTINS_311019.mp4
Η παραπάνω δήλωση φανερώνει τον προγραμματισμό του Πορτογάλου, που προφανώς μπορεί να επηρεαστεί από εκείνον της διοίκησης. 

Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα τα μπαλαντέρ, που πρέπει να βρουν ρυθμό. 

Μέχρι στιγμής ο Μαρτίνς έχει δείξει πως όταν χρειάζεται να ταρακουνήσει τα νερά χρησιμοποιεί έναν εκ των Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα. Μπορεί να να κυλάνε αρκετά ματς με τους δύο παίκτες στην αφάνεια, όμως ο Μαρτίνς φροντίζει να τους κρατάει σε εγρήγορση, με σκοπό να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για ενδεκάδα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Ο Σέρβος μέσος βγήκε από τη ναφθαλίνη ενός μήνα στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο και είχε ικανοποιητική παρουσία για τουλάχιστον 45 λεπτά, παρά την ήττα της πειραϊκής ομάδας. 

Ο Μάξι Λοβέρα επιστρατεύθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, όταν ο Μασούρας ξέμεινε από ιδέες. Ο Αργεντινός μέσος με την ενέργεια και την τεχνική που τον διακρίνει, φρέσκαρε την εικόνα της ομάδας μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 56ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη. 

Και με τους δύο βέβαια ο Μαρτίνς έχει αποτύχει σε ανάλογες αποστολές. Ο Ραντζέλοβιτς δεν έδωσε απολύτως τίποτα, όταν πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Λοβέρα, πέρα από ένα σουτ στο ξεκίνημα, δεν… ταρακούνησε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και στο 61′ έδωσε τη θέση του στον Ποντένσε. 

Το πλήρες ρόστερ 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε ακόμα στις παραπάνω δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και φυσικά το εννοεί. Στην άμυνα η αξιόπιστη λύση του Αβράμ, του έχει δώσει μια ακόμα επιλογή, μαζί με τους Σεμέδο, Μεριά και Μπα, ενώ ο νεαρός Μάρκοβιτς κινείται μεταξύ Κ19 και δανεισμού. 

Στους ανασταλτικούς χαφ Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά αλλάζουν ρόλους γύρω από τη σταθερά του Βραζιλιάνου. Ο Μαρτίνς περιμένει και την επιστροφή του Μπενζιά σε αγωνιστικό ρυθμό, ο οποίος μετά το ματς του Βελιγραδίου και τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Κ19, δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο ματς. 

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει υπεροπλία με τους Μασούρα, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και τους Φορτούνη και Λάζαρο να επιστρέφουν σταδιακά από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους. Ο Μπρούνο δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μετά το ματς στην Κωνσταντινούπολη με την Μπασάκεχίρ και είναι πιθανό και για εκείνον το σενάριο δανεισμού. 

Στην επιθετική γραμμή ο Ελ Αραμπί και ο Γκερέρο είναι αρκετά αξιόπιστοι, ενώ και ο Σουντανί μπορεί να δώσει βοήθειες στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.