Ρέτσος: “Πιθανή η έκπληξη και η νίκη του Ολυμπιακού”

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο novasports.gr για Μπάγερν και Ολυμπιακό, Κώστα Τσιμίκα, Νίκο Κόβατς και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένα από τα ταλέντα της ακαδημίας του Ολυμπιακού που άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό, τη Γερμανία και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 21ετών αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και εδώ και τρεις μήνες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Μάλιστα στις 29 Οκτωβρίου,κόντρα στην Πάτερμπορν για το κύπελλο Γερμανίας, αγωνίστηκε για 60 λεπτά, κερδίζοντας την πρώτη του συμμετοχή μετά από μια ανενεργή σεζόν.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στο novasports.gr για την επικείμενη μονομαχία της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας:

“Είναι πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι, αν και η Μπάγερν Μονάχου δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Είναι απαιτητικό ματς και για τις δύο ομάδες. Είναι μια ομάδα πανίσχυρη στο σπίτι της και πέρα από το αποτέλεσμα, είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες του Ολυμπιακού να απολαύσουν ένα ματς υψηλής ποιότητας”.

Για την εικόνα που περιμένει να δείξει ο Ολυμπιακός:

“Μετά το αποτέλεσμα με την Ξάνθη, αλλά και λόγω της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν ν’ αγωνίζονται και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσουν όλα για ένα αποτέλεσμα”. 

Σχετικά με την εκτίμηση του για το αποτέλεσμα:

“Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη.”

Για το αν η αλλαγή προπονητή θα επηρεάσει την Μπάγερν:

“Είναι αλήθεια πως η αλλαγή προπονητή δεν είναι συνηθισμένο γεγονός σε αυτές τις ομάδες και σ’ αυτό το επίπεδο. Είναι σπάνιο να συμβεί πριν από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νίκο Κόβατς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, όμως δεν ήρθαν τα απαραίτητα αποτελέσματα. Η ήττα από την Άιντραχτ ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Οι πάικτες της Μπάγερν δεν νομίζω πως θα επηρεαστούν. Είναι τέτοιας ποιότητας που δεν χρειάζονται τον προπονητή για να κερδίσουν ένα παιχνίδι!”

Για το αν μιλάει με τους Έλληνες παίκτες και την αλματώδη άνοδο του Κώστα Τσιμίκα:

“Μιλάω συνεχώς με τους Έλληνες του Ολυμπιακού και χαίρομαι γιατί τα πηγαίνουν φανταστικά! Ο Τσιμίκας ήταν πάντα ένας καλός παίκτης. Τον θυμάμαι σαν συμπαίκτη στην κ19, ήταν ο πρώτος πιτσιρικάς από εμάς που αγωνίστηκε στη μεγάλη ομάδα. Ακολούθησα κι εγώ στη συνέχεια. Ήταν ευεργετικό για εκείνον πως αγωνίστηκε στο εξωτερικό σε Δανία και ειδικότερα στην Ολλανδία. Αξίζει με το παραπάνω το καλύτερο στην καριέρα του”

Για την αναφορά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομιλία του προς τα παιδιά της ακαδημίας:

“Το διάβασα και είναι πάντα όμορφο να σε θυμούνται. Όπως είχαμε εμείς πρότυπα ορισμένους, είναι σημαντικό να ειμαστε πλέον πρότυπα γι’ άλλα παιδιά, για να κάνουν μια ανάλογη καριέρα. Βέβαια ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι ξεχωριστός και να έχει τη δική του προσωπικότητα. Να χτίζει τις δικές του παραστάσεις και να κάνει τις δικές του επιλογές.”

Για τη δική του επανάκαμψη στην αγωνιστική δράση:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα μετά από πολύ καιρό. Ήμουν έτοιμος εδώ και τρεις μήνες και περίμενα με υπομονή την ευκαιρία μου. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και θα εμφανιστεί καινούργια! Πάνω απ’ όλα είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.