«Εκδρομή» στο Ζάγκρεμπ

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Γιουβέντους στην Κροατία, όπου συνέτριψε με 4-0 την Ντιναμό και με την πρώτη της νίκη ανέβηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Γιουβέντους στην Κροατία, όπου συνέτριψε με 4-0 την Ντιναμό και με την πρώτη της νίκη ανέβηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι νταμπλούχοι Ιταλίας ισοβαθμούν με τη Σεβίλη, με την οποία έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα κι ενώ η ισπανική ομάδα νίκησε απόψε τη Λιόν (1-0).

Οι «μπιανκονέρι» έδειξαν ξεκάθαρα ότι θέλουν να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς και το κατάφεραν, καθώς στο ημίχρονο προηγούνταν με 2-0. Ο Πιάνις στο 24′ άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση το αργεντίνικο δίδυμο της επίθεσης.

Ο Ιγουαΐν στο 31′ διπλασίασε τα τέρματα της Γιούβε και ο Ντιμπάλα στο 57′ πέτυχε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85′ με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Σέμπερ μετά από προσπάθεια του Ντάνι Άλβες.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Σόπιτς): Σέμπερ, Σίγαλι, Σίλντενφελντ, Πίβαριτς, Μπένκοβιτς, Αντόλιτς (72′ Μασάντο), Πάβιτσιτς, Ζόνας (48′ Φιόλιτς), Φερνάντες (58′ Χότζιτς), Σουντανί, Σίτουμ

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτζάλι (68′ Πιάτσα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Κεντίρα, Ερνάνες, Πιάνιτς (46′ Κουαδράδο), Ιγουαΐν (71′ Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.