Κίμιχ – Σάμπιτσερ: Άλλη ομάδα λάτρευαν μικροί, με άλλη πάνε ημιτελικά!

Η συνύπαρξη της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξυπνά παιδικές αναμνήσεις στους ήρωες των δύο ομάδων στους προημιτελικούς!

Η Μπορούσια, πήρε την πρόκριση για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας 4-2 στην ημιτελική ρεβάνς την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι Βαυαροί, κέρδισαν την Άρσεναλ στο Μόναχο και έκλεισαν ραντεβού με τη Ρεάλ, για την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Για την Ντόρτμουντ, κεντρικό πρόσωπο απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», ήταν ο Μάρσελ Σάμπιτσερ, με δύο ασίστ και ένα γκολ, ενώ την πρόκριση στην Μπάγερν, χάρισε ο Τζόσουα Κίμιχ.

Δεν αποκλείεται, οι δύο παίκτες να βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Αν γίνει φέτος, θα τα καταφέρουν πάντως, με την…αντίθετη φανέλα με αυτή την οποία ονειρεύονταν μικροί.

Πολύ απλά γιατί, ο Σάμπιτσερ μεγάλωσε υποστηρίζοντας την Μπάγερν, ενώ ο Κίμιχ μικρός ήταν οπαδός της Ντόρτμουντ!

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, είχε φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών από το 2021 έως το 2023 και με αφορμή τη μετακόμισή του απο τη Λειψία στην Μπάγερν, είχε αποκαλύψει ότι από μικρός ήταν οπαδός της.

«Ήμουν από μικρός φίλος της Μπάγερν και κυκλοφορούσα στο σπίτι με τη φανέλα της. Ο πατέρας μου έβλεπε πολύ ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και συνήθως έδειχνε παιχνίδια της Μπάγερν, οπότε το ένα έφερε το άλλο. Οι Ζε Ρομπέρτο και Τζιοβάνε Έλμπερ, ήταν οι δύο μεγάλοι μου ήρωες», είχε πει ο Αυστριακός, που δε στέριωσε πάνω από δύο χρόνια στο Μόναχο και το καλοκαίρι μετακόμισε στο Ντόρτμουντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κίμιχ, παρά το γεγονός ότι παίζει εδώ και εννέα χρόνια στην Μπάγερν, έχει εξομολογηθεί ότι ήταν οπαδός της Ντόρτμουντ ως πιτσιρικάς.

«Η πρώτη μου φανέλα ήταν της Ντόρτμουντ, μάλλον ως παίκτης της Μπάγερν, δεν επιτρέπεται να το πω αυτό. Είχα δει με τον πατέρα μου ένα παιχνίδι και είχα εντυπωσιαστεί από τον Τόμας Ροσίτσκι. Μετά το ματς, ο πατέρας μου, μου αγόρασε μία φανέλα της Μπορούσια», είχε πει παλαιότερα, ο ήρωας της Μπάγερν στο ματς με την Άρσεναλ, έπειτα από το οποίο δήλωσε:

«Χαίρομαι που πέτυχα ένα τόσο σημαντικό γκολ. Προχωράμε στα ημιτελικά και ονειρευόμαστε γερμανικό τελικό στο Γουέμπλεϊ». Σίγουρα αν γίνει, θα έχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω για τους δύο παίκτες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.