Παρέα στους «16» (video)

Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκαν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκαν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού τόσο η Πόρτο, όσο και η Σαχτάρ είχαν «σφραγίσει» την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τους Πορτογάλους μάλιστα ακόμα και την πρωτιά.

Έτσι, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Στεπανένκο. Ο Ουκρανός άσος στο 50′ με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ νίκη στον Αντρές Φερνάντεζ και έκανε το 1-0 για τη Σαχτάρ.

Οι Πορτογάλοι από εκεί και πέρα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς. Ο Αμπουμπακάρ με άπιαστο σουτ από 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Πιατόφ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πόρτο: Αντρές Φερνάντεζ, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Άλεξ Σάντρο, Εβάντρο, Ρούμπεν Νέβες (41′ Μάρτις Ίντι), Κουαρέσμα, Κιντέρο (69′ Όλιβερ Τόρες), Αντριάν Λόπεζ (53′ Κέλβιν), Ρικάρντο, Αμπουμπακάρ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιατόφ, Σέβτσουκ, Κρίβτσοφ, Ρακίτσκι, Στεπανένκο (86′ Φερνάντο), Φρεντ, Μπερνάρντ (66′ Τάισον), Ντάγκλας Κόστα (66′ Μάρλος), Άλεξ Τεϊξέιρα, Ιλσίνιο, Γκλάντκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.