Ρεάλ Μαδρίτης: Χαρούμενος για την πρόκριση ο Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Άγγλος μέσος παραδέχτηκε πως ήταν δύσκολη η αποστολή της ομάδας του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (1-1), όμως κατάφερε να ανταποκριθεί και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά στα πέναλτι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπέλιγχαμ δήλωσε: «Είναι μια ανακούφιση. Τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι. Έχω παίξει με τη Σίτι στο παρελθόν και σε στραγγίζουν. Το πόδι μου ήταν σχεδόν νεκρό στο τέλος. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι συνεχώς με την μπάλα και δε σταματούν να κινούνται. Οι περισσότερες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει όταν ήταν έτσι, αλλά κρατήσαμε πολύ καλά. Δε θα ονειρευόμουν ποτέ να ξεκινήσω τον χρόνο μου στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως ελπίζω να υπάρξουν πολλές άλλες τέτοιες νύχτες».

Στη συνέχεια, ο διεθνής μέσος συμπλήρωσε: «Σήμερα ήταν θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να το δεις ως ευθύνη, όχι ως πίεση αν θέλεις να παίξεις για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πολύ ωραία. Ο αδερφός μου ήταν εδώ και ήταν η πρώτη φορά που με είδε να παίζω για τη Ρεάλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.