Μάντσεστερ Σίτι: Άρεσε στον Γκουαρντιόλα η εμφάνιση

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι τα έδωσε όλα και πως κυριάρχησε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γκουαρντιόλα στάθηκε στην αμυντική τακτική των «μερένχες» και συμπλήρωσε πως δε θεωρεί πως παίζει ρόλο η τύχη.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να συγχαρώ τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Ρεάλ αμύνθηκε πολύ πίσω, με πολλή αλληλεγγύη. Τα δώσαμε όλα. Λυπάμαι για οτιδήποτε Έχουμε κάνει τα πάντα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Τι υπέροχος, τι κολασμένος τρόπος για να χάσεις».

Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα συμπλήρωσε: «Αμύνθηκαν πιο πίσω, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Θα είναι στους ημιτελικούς και εμείς όχι, λόγω μικρών λεπτομερειών. Μερικές φορές κερδίζεις στα πέναλτι, μερικές φορές όχι. Ήμασταν όλοι στο καλύτερο επίπεδο, για να νικήσεις τη Ρεάλ πρέπει να είσαι στο 100%. Εμείς ήμασταν, αλλά δεν ήταν αρκετό. Σε ένα άλλο άθλημα, στατιστικά, θα είχαμε κερδίσει, αλλά το ποδόσφαιρο έχει αυτό το υπέροχο πράγμα»

Τέλος, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε: «Η τύχη δεν υπάρχει και συμφωνώ. Δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Έχουμε κάνει τα πάντα. Σήμερα πονάει, αλλά  πρέπει να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε πάντα να νικάμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.