Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: O Ντίαθ σκόραρε, ο Λούνιν «κατέβασε ρολά» (videos+Highlights)

Η εμπειρία της Ρεάλ νίκησε... τις απουσίες της και έφυγε με το διπλό από τη Red Bull Arena.

Στη Red Bull Arena φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης η Λειψία, για τη φάση των «16» του UEFA Champions League και αν και το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο στείρο 0-0.

Αρκετές οι επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή εκατέρωθεν αλλά τόσο ο Σέσκο, όσο και ο Βινίσιους δεν σημάδεψαν σωστά. Ο Λούνιν και ο Γκουλάτσι χρειάστηκαν από μια φορά να επέμβουν κι αυτή… χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Στα αξιοσημείωτα το ακυρωθέν γκολ του Σέσκο που… κανείς δεν κατάλαβε γιατί δε μέτρησε.

Ο Μπραχίμ Ντίαθ έδωσε τη λύση

Στην επανάληψη, οι «μερένχες» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους κιόλας ευκαιρία, με τη φανταστική ενέργεια του Μπραχίμ Ντίαθ, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Γκουλάτσι στο 48′. Η Λειψία δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και απείλησε αμέσως στο επόμενο λεπτό, με τον Ντάνι Όλμο και τον Σέσκο να βλέπουν τον φανταστικό Λούνιν (που ήταν από τους διακριθέντες του παιχνιδιού για τη Ρεάλ Μαδρίτης) να τους λέει όχι.

Όπως και ήταν επόμενο η Ρεάλ, έπαιξε άμυνα και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας ευκαιρίες στην κόντρα. Δεν εκμεταλλεύτηκε κάποια από αυτές όμως, καθώς το δοκάρι σταμάτησε το όμορφο τελειώμα του Βινίσιους και για καλή της τύχη, είδε τον Ουκρανό γκολκίπερ της να την κρατά… όρθια σε ουκ ολίγες στιγμές σταματώντας τους επιθετικούς της Λειψίας.

Οι συνθέσεις:

Λειψία: (Ρόζε), Γκουλάτσι, Σιμακάν, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Ράουμ, Όλμο (Ελμάς, 75΄), Χένριχς (Χαϊνταρά, 75′) Σλάγκερ (Καμπλ, 90’+1), Σίμονς, Οπέντα (Πόουλσεν, 75΄) , Σέσκο

Ρεάλ Μαδρίτης: (Αντσελότι), Λουνίν, Καρβαχάλ, Νάτσο, Τσουαμενί, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος, Καμαβινγκά, Ντίαθ (Βάσκεθ, 85΄), Ροντρίγκο (Χοσέλου, 85΄), Βινίσιους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.