Μπάγερν-Κοπεγχάγη 0-0: Έφυγε όρθια από το Μόναχο και βλέπει πρόκριση! (highlights)

Η Κοπεγχάγη κράτησε την Μπάγερν στο μηδέν στο Μόναχο, στο μεταξύ τους παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης (29/11), κι ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Το “λευκό” τελικό αποτέλεσμα (0-0) το βράδυ της Τετάρτης (29/11) στο Allianz Arena μπορεί να απογοήτευσε τους χιλιάδες φίλους της Μπάγερν, όπως κι ολόκληρο τον οργανισμό της ομάδας του Μονάχου, όμως, όχι και τη φιλοξενούμενη Κοπεγχάγη! Οι Δανοί πήραν υπερπολύτιμο βαθμό στη σχεδόν απροσπέλαστη έδρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Champions League, και κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Οι Βαυαροί, αναμφισβήτητα, ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση. Είχαν κατοχή της μπάλας, που έφτασε στο 63%, έναντι 37% των Δανών, έκαναν 9 τελικές προσπάθειες, έναντι 8 των αντιπάλων τους, όμως, γκολ δεν βρήκαν. Στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία, στο 30ό, ο Μίλερ έπεσε πάνω στον ογκόλιθο Γκραμπάρα, που έβγαλε την εξ αποστάσεως κεφαλιά, και δεν έστειλαν ποτέ την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Και οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν την καλή τους στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπάρτζι στο 27ο, που με σουτ δεν βρήκε εστία.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι η Κοπεγχάγη δικαιούται να τα βάζει με την τύχη της και τον… Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος στο 87ο λεπτό έκανε τις αποκρούσεις της βραδιάς! Σε διπλή απειλή από τον Ελιονούσι, ο τερματοφύλακας των Βαυαρών είπε δύο φορές “όχι” και κράτησε τη δική του εστία ανέπαφη σε μια κομβική χρονικά στιγμή.

Με αυτή την ισοπαλία, η Μπάγερν έκανε την πρώτη της ισοπαλία στον όμιλο κι έφτασε στους 13 βαθμούς, καθώς στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια είχε μόνο νίκες. Η δε Κοπεγχάγη είναι στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς, συγκάτοικος με τη Γαλατασαράι, την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στη Δανία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς, που σημαίνει ότι η τελευταία αγωνιστική είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σε ό,τι αφορά στην ομάδα που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο, μετά την Μπάγερν, για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.