Σάλτσμπουργκ – Ίντερ 0-1 : «Απόδραση» με Λαουτάρο από τα 9 μέτρα… (highlights)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 85’ η Ίντερ νίκησε 0-1 στο Σάλτσμπουργκ μια αξιόμαχη Αυστριακή ομάδα. Η ομάδα του Μιλάνου εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, η Αυστριακή ομάδα έδειξε πιο πρόθυμη να αναλάβει πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο.
Αρχικά ο Μπίντστρουπ (13’) και μετά ο ταλαντούχος Ισραηλινός Γκλουχ (15’, 29’) με τις ενέργειές τους έβαλαν δύσκολα στην άμυνα των «νερατζούρι» οι οποίοι φάνηκαν μετά το πρώτο ημίωρο, όταν και βρήκαν τελικές προσπάθειες από τους αμυντικούς Μπίσεκ (33’), Μπαστόνι (36’) στην καλύτερη φάση του πρώτου μέρους όταν ο διεθνής Ιταλός αμυντικός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων, και Φρατέζι (41’) που αστόχησε από καλή θέση.
Στο 2ο ημίχρονο η αγωνιστική άνοδος της Ίντερ σε συνδυασμό με την διάθεση της Αυστριακής ομάδας να μείνει ψηλά ψάχνοντας το γκολ της νίκης
Το παιχνίδι απέκτησε έναν «άγριο» ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη μπρος στις δύο εστίες. Κάπου εκεί φάνηκε και η ικανότητα της ομάδας του Μιλάνου να κρατήσει τις αντοχές και την πίεσή της με άξιους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.
Ένας εξ αυτών, ο Μπαρέλα σούταρε στο 84΄για να βρει η μπάλα στο χέρι του Μπίντστρουπ! Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη από το σημείο του πέναλτι! Αυτό ήταν το 14ο φετινό γκολ του Αργεντινού φορ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις…
Η Ίντερ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη ενώ η Σάλτσμπουργκ έμεινε με το παράπονο μιας καλής αλλά χαμένης προσπάθειας…

Σάλτσμπουργκ (Γκέραρντ Στρούμπερ) 4-4-2
Σχλάγκερ, Ούλμερ (46’ Γκούρμα Ντουάθ), Ντέντιτς, Μπάιντοο, Πάβλοβιτς, Γκλουχ (87’ Φόρσον), Σούσιτς, Μπίντστρουπ, Καπάλντο, Κονατέ (87’ Ντοργέλες), Σίμιτς (79’ Ράτκοφ)

Ίντερ (Σιμόνε Ινζάγκι) 3-5-2
Ζόμερ, Μπίσεκ (46’ Ντε Βρι), Ασέρμπι, Μπαστόνι, Κάρλος Αουγκούστο (87’ Ντι Μάρκο), Νταρμιάν, Φρατέζι, Μικιταριάν (69’Μπαρέλα), Τσαλχάνογλου (61’ Ασλάνι), Τουράμ, Αλέξις Σάντσες (68’ Λαουτάρο Μαρτίνες)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.