Τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα… φεύγει από τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας!

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Ερυθρό Αστέρα...

Βαλκανικά γεγονότα έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτς (01/11) στη Σερβία, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξένησε στο Βελιγράδι την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Μπάτσκα Τόπολα.

Το τελικό 1-1 έφερε γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας, αποδοκιμάζοντας προπονητή και παίκτες, μιας και αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα του συλλόγου στο πρωτάθλημα τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είναι θυμωμένοι γιατί η πιο ακριβή ομάδα στην ιστορία του συλλόγου δεν αποδίδει όπως θα ήθελαν. Έτσι μετά το ματς δεν έμειναν μόνο στα λόγια…

Περίπου 200 οπαδοί μπήκαν στα αποδυτήρια, ανοίγοντας διάλογο με τον τεχνικό, Μπαράκ Μπαχάρ και κάποιους παίκτες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, φέρεται να υπήρχαν βίαιες ενέργειες προς τον άλλοτε υποψήφιο για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό και σε δύο ποδοσφαιριστές του!

Στα αγωνιστικά το ΔΣ διαρρέει ότι στηρίζει τον 44χρονο κόουτς και στα εξωαγωνιστικά το εν λόγω περιστατικό θα το ερευνήσει η Αστυνομία της χώρας. Αναμένεται να ζητηθεί επίσημη αναφορά για αυτό το γεγονός και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που καλύπτουν τις επίσημες εγκαταστάσεις του γηπέδου. Ωστόσο η διοίκηση του σερβικού συλλόγου σκέφτεται την απομάκρυνση του τεχνικού της ομάδας, αλλά αγκάθι αυτή την στιγμή αποτελεί η αποζημίωση που φτάνει τα επτά ψηφία…

Τέλος από τη δική τους πλευρά, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, «Delije», τοποθετήθηκαν επίσημα με ανακοίνωσή τους για την πράξη τους.

«Χθες το βράδυ, μετά το παιχνίδι, περίπου 150-200 οπαδοί μίλησαν με τους παίκτες και τον προπονητή. Ό,τι υπήρχε στην καρδιά του καθενός τους ειπώθηκε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με το όνομα του συλλόγου μας και να πειραματιστεί με αυτό, ούτε θα το δούμε ως σκαλοπάτι. Η κουβέντα από χθες το βράδυ θα πρέπει να είναι αρκετή για να καταλάβουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση!», τονίζεται χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.