Σέλτικ-Λάτσιο 1-2: “Απόδραση” με υπογραφή… “Πέδρο”! (vids)

Σκόραρε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Λουίς Πάλμα αλλά το VAR του στέρησε τη χαρά...

Με γκολ του 36χρονου Ισπανού ακραίου μεσοεπιθετικού, Πέδρο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάτσιο άλωσε το “Σέλτικ Παρκ” με 2-1, άφησε σύξυλη την Σέλτικ και πανηγύρισε έντονα την πρώτη της φετινή νίκη στο UEFA Champions League.

Με τη στήριξη και των φίλων της που κατέκλυσαν το γήπεδο, οι “Κέλτες” μπήκαν με… ορμή στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να καταστήσουν σαφές εξ αρχής το ποιός θα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Κι έγιναν πολύ πιο πειστικοί όταν ο Φουρουχάσι άνοιξε το σκορ στο 11′! Ωστόσο, η επιβεβαίωση ήταν και το… καμπανάκι αφύπνισης για τους “Λατσιάλι”.

Έχοντας εμπεδώσει πως δεν μπορούν να πάνε το ματς στη δύναμη και το πάθος, προσάρμοσαν το παιχνίδι τους στον αντίπαλο και επιβραβεύτηκαν στο 29′ όταν ο Βεσίνο “απάντησε” για το 1-1. Αυτήν η λεπτή ισορροπία χαρακτήρισε και το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ανούσια υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, χάρη και στην κακή βραδιά του Τσίρο Ιμόμπιλε. Η έλλειψη ρυθμού και ουσίας λίγο έλειψε να κοιμήσει το “Σέλτικ Παρκ” αλλά ένας… φίλος από τα παλιά φρόντισε να σηκώσει άπαντες στο πόδι στο 81′.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Λουίς Πάλμα, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή και στο συγκεκριμένο λεπτό με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του Προβεντέλ έκανε το 1-2 αλλά όχι για… πολύ. Κι αυτό γιατί η παρέμβαση συμπαίκτη του με αχρείαστη επαφή στην μπάλα τον έβγαλε οφ σάιντ με συνέπεια η εξέταση της φάσης από το VAR να οδηγήσει στην ακύρωση του γκολ.

Κι εκεί που άπαντες είχαν συμβιβαστεί με τον βαθμό της ισοπαλίας, στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μια σέντρα του Γκεντουζί από δεξιά βρήκε τον Πέδρο αμαρκάριστο που με κεφαλιά (!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τη Λάτσιο στο… ρετιρέ του ομίλου, μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας τέσσερις βαθμούς η κάθε ομάδα έναντι τριών της Φέγενορντ και κανενός της Σέλτικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.