Μάντσεστερ Γ. – Γαλατασαραϊ 2-3: Τσιμ…Μπουμ στο “Ολντ Τράφορντ”! (hls)

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια τους κόκκινους διάβολους, που προηγήθηαν δύο φορές αλλά έχασαν με ανατροπή από την επίμονη Γαλατά!

Ματσάρα στο “Ολντ Τράφορντ” με συγκινήσεις, ανατροπές και ένα τεράστιο διπλό για την Γαλατάσαραϊ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον τρομερό Χόιλουντ (17΄, 67΄), όμως δεν κατάφεραν σε αμφότερες τις περιπτώσεις να κρατήσουν το προβάδισμα τους ούτε για δέκα λεπτά. Την πρώτη ο Ζαχά εξέθεσε τον Νταλότ και σχεδόν τον έβαλε στα δίχτυα για το 1-1 του 23΄ και την δεύτερη ο Γιλμάζ έπιασε κοροϊδο τον Άμραμπατ με έξυπνη προσποίηση και σέρβισε στον Ακτούρκογλου το 2-2.

Η αποβολή του Κασεμίρο στο 78΄ και το κερδισμένο πέναλτι για την Γαλατά ήταν η μεγάλη ευκαιρία των Τούρκων, όμως ο Αργεντινός σπατάλησε την ευκαιρία. Εντούτοις κατάφερε να εξιλεωθεί τρία λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό η Γιουνάιτεντ μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες αφού δεν έχει ακόμα βαθμό στον πρώτο όμιλο, τη στιγμή που η Μπάγερν έχει 6, η Γαλατά 4 και η Κοπεγχάγη 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.