4ος όμιλος: Η Ζάλτσμπουργκ… έσβησε τα φώτα στο “Ντα Λουζ”, έσωσε τον πόντο η Ιντερ (hls)

Επιβλητική η εμφάνιση της Ζάλτσμπουργκ που πέρασε νικηφόρα από την Λισαβώνα, επικρατώντας 2-0 της Μπενφίκα. Στο 84΄ η Ίντερ με το γκολ του Λ. Μαρτίνεθ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1)


Σοσιεδάδ – Ίντερ

Σκιά του καλού της εαυτού ήταν η Ιντερ στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μόλις στο 3΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπαρενετσέα, αλλά ένα λεπτό αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Μπράις Μέντεθ.

Ανύπαρκτοι οι “νερατζούρι” και στις αρχές της επανάληψης. Δέχτηκαν πολύ νωρίς πίεση, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους να πετύχουν ένα ακόμη γκολ και ως συνήθως στο ποδόσφαιρο αυτός που χάνει τις ευκαιρίες, στο τέλος το πληρώνει… ακριβ’α. Αυτό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην έδρα της Σοσιεδάδ που είχε τον απόλυτο έλεγχο δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου στα 87 λεπτά αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο ήρθε για να… χτυπήσει ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ (1-1).

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ, Ρόμπιν Λε Νορμάν, Τερνεϊ (62΄ Μουνιόθ) Μέντες (85΄Πατσέκο), Μερίνο, Θουμπέλτια, Θουμπιμέντι, Κούμπο (72΄ Ορμπιοθόλα), Ουαρθάμπαλ (72΄ Σαντίκ), Μπαρενετσέα (62΄ Τσο)

Ίντερ: Ζόμερ, Ντε Βριτς (76΄ Ατσέρμπι), Ντάμφρις, Παβάρντ, Μπαστόνι (55΄ Ντί Μάρκο), Αουγκούστο, Μικιταριάν (69΄ Σάντσες), Μπαρέλα, Ασλάνι (55΄ Φρατέζι), Αρναούτοβιτς (55΄ Τουράμ), Μαρτίνες

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ

Η βραδιά άρχισε με τον πλέον εφιαλτικό τρόπο για την Μπενφίκα που μόλις στο 2ο λεπτό κινδύνευσε να δεχτεί γκολ από την εκτέλεση πέναλτι του Κονατέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 10΄ οι “αετοί” την μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου είχαν δοκάρι με τον Ζοάο Μάριο, αλλά στο 13΄ έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Αντόνο Σϊλβα που χρησιμοποίησε το χέρι του μέσα στην περιοχή. Την αισχάτη των ποινών αυτή τη φορά ανέλαβε ο Σίμιτς για να κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β΄ ημίχρονο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 50΄ με τον Μούσα αλλά ο Σάγκερ με υπερένταση απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στην επόμενη φάση (51΄) η Ζάλτσουμπουργκ βρήκε το δεύτερο γκολ σε μια γρήγορη αντεπίθεση με σκόρερ τον Γκλουκ (ασίστ Σϊμιτς).

Μπενφίκα: Τρούμπιν, Οταμέντι, Μπα, Αντ. Σίλβα, Ντι Μαρία (72΄ Ντεϊβιντ Νέρες), Ζοάο Μάριο (16΄ Μοράτο), Αούρσνες, Ράφα Σίλβα (83΄ Γκουβέια), Κόκτσου (72΄Τσικίνιο),Νέβες, Μουσά (83΄ Τενγκστεντ)

Zάλτσμπουργκ: Σλάγκερ, Τέρζιτς, Πάβλοβιτς (89΄ Πιατκόφσκι), Ντέντιτς, Μπαϊντου (72΄ Σολέτ), Μπίντσραπ, Κάγεγκαρντ, Γκούρνα – Ντούαθ, Γκλουκ (71΄ Σίμιτς), Σίμιτς (71΄ Ράτκοφ) Κονατε (59΄ Κοϊτά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.