Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς 5-1: Εκδίκηση και «σεντόνι» για την PSV! (highlights)

Η PSV εκδικήθηκε τη Ρέιντζερς για τον περσινό αποκλεισμό στα πλέι - οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και με νίκη 5-1 επιστρέφει στους ομίλους για πρώτη φορά από το 2018-19.

Η Ρέιντζερς, είχε περάσει πέρσι στους ομίλους με νίκη μέσα στο «Φίλιπς Στάντιον», όμως το έργο δεν έμελλε να επαναληφθεί, με την ομάδα του Πέτερ Μπος να κερδίζει αυτή τη φορά σχετικά άνετα, παίρνοντας την πρόκριση μετά και το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Η Αϊντχόφεν είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος (10-1 τελικές) και στο 35ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Φίρμαν έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο νεαρός Ισπανός -μαροκινής καταγωγής – στράικερ, Ισμαέλ Σαϊμπαρί βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να νικήσει τον Μπάτλαντ με κεφαλιά.

Ολλανδοί συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο β’, για να κάνουν το 2-0 στο 53′, με τον Σαϊμπαρί να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ολοκληρώνοντας μία ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησαν οι Τέζε και Ντε Γιονγκ, με κοντινό βολέ.

Η Ρέιντζερς, προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το κατάφερε στο 64′, όταν ο Λάμερς (που είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα) έκανε το γύρισμα και ο Ταβέρνιερ νίκησε τον Μπενίτες, με τη βοήθεια μίας κόντρας.

Στον αρχηγό των Σκωτσέζων όμως, απάντησε αυτός των Ολλανδών, Λούουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος στο 66ο λεπτό με κλασική κεφαλιά σέντερ φορ, αποκατέστησε το προβάδισμα δύο τερμάτων για την PSV, για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει σε πέντε σερί ευρωπαϊκά ματς!

Η Ρέιντζερς δεν τα παράτησε, έχοντας δοκάρι στο 76′ σε σουτ του Ματόντο.

Αμέσως μετά όμως (78′), η …σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τον Φίρμαν να κάνει το 4-1, στο αποκορύφωμα μίας τρομερής ατομικής εμφάνισης, έπειτα από ασίστ του Τέζε.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη Ρέιντζερς στο 81′, με τον Γκόλντσον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 5-1, μετά από ένα μπέρδεμα στα μετόπισθεν.

Aϊντχόφεν (Mποζ): Μπενίτες – Τέζε (83′ Σάμπο), Μποσκαλί (83′ Τιλ), Ντεστ – Φίρμαν, Σχάουτεν, Σανγκαρέ, Σαϊμπαρί (87′ Φερτέσεν) – Μπακαγιόκο (87′ Τίλμαν), Ντε Γιονγκ, Λανγκ (68′ Ραμάλιο).
Ρέιντζερς (Μπιλ): Μπάτλαντ – Ταβερνίερ, Γκόλντσον, Σούταρ, Μπάρισιτς (52′ Στέρλινγκ) – Σιφουέντες, Λούντστραμ, Ρασκέν (61′ Λάμερς)- Κάντγουελ – Ματόντο, Ντέσερς (61′ Περέιρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.