Μαρθελίνο: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή – Δεν πρέπει να μετράμε νεκρούς και τραυματίες» (video)

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο Τοράλ μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (09/08) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ στάθηκε και στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρθελίνο:

«Είμαστε μία ομάδα η οποία χτίζεται ακόμη. Ακόμη δεν έχουν πετύχει πλήρως το παιχνίδι που θέλουμε. Επιθυμούμε αύριο να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την τακτική και όχι μόνο ετοιμότητα της ομάδας: «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε την προσαρμογή μας. Κι εγώ και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούμε. Με την Λεβερκούζεν ήταν απαιτητικό φιλικό. Είμαστε αισιόδοξοι για αύριο. Είμαστε εκεί που θέλουμε που βρισκόμαστε».

Για το αν νιώθει πίεση: «Προτού υπογράψω ήξερα τις συνθήκες που αντιμετώπιζα, οπότε δεν με ενοχλεί. Ο στόχος μου είναι πάντα να κερδίζουμε. Δεν θεωρώ πως το γεγονός πως πρέπει πάντα κερδίζουμε αποτελεί επιπρόσθετη πίεση για μένα».

Για τον Αρίτ που γύρισε από τον σοβαρό τραυματισμό του: «Ξέραμε πως όταν γυρίσει θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Τώρα θέλουμε να τον εντάξουμε σιγά σιγά, ώστε να φτάσει με ασφάλεια στο επίπεδο των συμπαικτών του και μετά να αρχίζει να μας δίνει όλα εκείνα που μας προσέφερε πριν τραυματιστεί».

Για την επιλογή του Ζιγκό ως αρχηγού και την αυριανή ενδεκάδα: «Δεν το επέλεξα εγώ, αλλά οι συμπαίκτες του. Ξέρουμε την ποιότητα και το επίπεδό του. Δεν μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα για το βασικό σχήμα στο αυριανό ματς».

Για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφια: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή. Δεν πρέπει να μετράνε νεκρούς και τραυματίες. Όλοι πρέπει να κάνουν το παν για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την οικογένεια του θύματος».

Για το γεγονός πως είχαν μόλις μία εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό: «Ναι είχαμε μόλις μια εβδομάδα για να γνωρίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι για αύριο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.