Champions League: «Ελαφρύ» πλεονέκτημα για Ρακόφ, θέλει γκολ η Χάκεν στη ρεβάνς

Προβάδισμα πρόκρισης με γκολ του Κίτελ στις καθυστερήσεις για τη Ρακόφ των Σβάρνα και Παπανικολάου, στο μηδέν έμειναν Κι και Χάκεν στα Νησιά Φερόε.

2ος προκριματικός γύρος – 1ος αγώνας

Ρακόφ-Καραμπάγκ 3-2

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στη Πολωνία με την Ρακόφ να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο γκολ του Γερμανού πρώην μέσου του Αβούργου, Σόνι Κίτελ, που στο ντεμπούτο του ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε στις καθυστερήσεις 10 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Γιαφάργκιουλίγεφ (1-0, 55ο λεπτό) και έφτασαν στην επίτευξη δεύτερου γκολ με τον Πιασέτσκι που σκόραρε 6 λεπτά μετά την είσοδό του από τον πάγκο (2-0, 71ο λεπτό). Οι Αζέροι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ του Αλβανού επιθετικού Τζίτζα μέσα σε δύο λεπτά (2-2, 73ο και 75ο λεπτό). Στο 81ο λεπτό μπήκε στο ματς ο Κίτελ και με το παρθενικό του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Νταβίντ Σβάργκα (3-2, 91ο λεπτό).

Βασικοί αγωνίστηκαν για την πολωνική ομάδα οι Στράτος Σβάρνας και Γιάννης Παπανικολάου. Η ρεβάνς θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν στις 2 Αυγούστου.

Κλάκσβικ-Χάκεν 0-0

Οι Σουηδοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Κι από τα Νησιά Φερόε και θα χρειαστούν να σκοράρουν την ερχόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό (2/8). Η Κλάκσβικ στον προηγούμενο προκριματικό γύρο είχε αποκλείσει την Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία με μια νίκη (0-3) και μια λευκή ισοπαλία, ενώ η Χάκεν είχε πιο εύκολο έργο κόντρα στην Ουαλική The New Saints, που απέκλεισε με δύο νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.