Παναθηναϊκός: Η Ντνίπρο-1 “χάνει” τον πρώτο σκόρερ της!

Ο Αρτέμ Ντόβμπικ, κορυφαίος επιθετικός της Ντνίπρο και του ουκρανικού πρωταθλήματος, αποτελεί πρώτο στόχο της Πόρτο αλλά και της Λάτσιο.

Ο Αρτέμ Ντόβμπικ στο περσινό πρωτάθλημα πέτυχε 29 γκολ και είχε 7 ασίστ σε 39 παιχνίδια με τη φανέλα της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League.

Όπως είναι εύλογο, ο Ντόβμπικ έχει γίνει “στόχος” για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και η Ντνίπρο που επιχειρεί μια ολική αναδιοργάνωση του συλλόγου έχει ανάγκη τα χρήματα εν μέσω εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα.

Ήδη από την ομάδα έχουν αποχωρήσει επτά ποδοσφαιριστές, αλλά στο ρόστερ συναντά ακόμα κανείς τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή, τον Αρτέμ Ντόβμπιλ. Για πόσο όμως ακόμα; Πριν από μερικές μέρες έκλεισε τα 26 του χρόνια και είναι 18 φορές διεθνής μετρώντας 6 γκολ με τη φανέλα της Ουκρανίας του Σεβτσένκο.

Όπως είναι λογικό, ο Ντόβμπικ έχει μπει στο “στόχαστρο” πολλών ομάδων και στην κούρσα της απόκτησής του έχουν μπει εσχάτως τόσο η Πόρτο όσο και η Λάτσιο για την οποία αποτελεί νούμερο ένα επιλογή.

Ο 26χρονος φορ κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Ντνίπρο ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Για την ώρα πάντως μοιάζει δύσκολο να παίξει απέναντι στους “πράσινους”, καθώς ήδη η πίεση για αγορά του ποδοσφαιριστή από τις συγκεκριμένες ομάδες μεγαλώνει και μοιάζει λογικό η Ντνίπρο να ενδώσει καθώς θα τη βοηθήσει πάρα πολύ οικονομικά μια τέτοια πώληση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.