Γιοβάνοβιτς: «Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια, η Ντνίπρο έχει τον σεβασμό μας»

Την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο σχολίασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στα προκριματικά, ενώ τα δύο παιχνίδια θα έχουν βαθμό δυσκολίας.

Επίσημη δήλωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League.

Ο Σέρβος προπονητής σχολίασε τα ερχόμενα παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι οι «πράσινοι» πρέπει να παρουσιαστούν με το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων το καλοκαίρι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όπως και εμείς, έτσι και οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας πάλεψαν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Το γεγονός ότι η Ντνίπρο μονομάχησε στα ίσια μέχρι τέλους με τη Σαχτάρ, δείχνει και την ικανότητα του αντιπάλου μας.

Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί θεωρώ πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των ομάδων. Η Ντνίπρο την περσινή σεζόν συμμετείχε στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μόνο φιλικά αφού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι. Εφέτος μετά από μια ανταγωνιστική σεζόν θα είναι πολύ πιο έτοιμη και δυνατή απ’ ό,τι πέρυσι.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα έχει τον σεβασμό μας. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.